دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم

انعقاد ۲۶ تفاهم‌نامه در راستای مهارت‌آموزی سربازان

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: تاکنون ۲۶ تفاهم‌نامه با دستگاه‌های اجرایی در بحث مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه امضاء و کاربردی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۷۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح صبح امروز (یکشنبه) در پنجمین جلسه عالی سیاست‌گذاری مهارت آموزی کارکنان وظیفه که در محل این ستاد برگزار شد، اظهار داشت: هم‌افزایی همه قوا و نهاد‌های حکومتی در مسیر رشد و تعالی می‌تواند شاهد تحولات اساسی در این بخش باشد.

 

وی با بیان اینکه سربازان به‌عنوان رکن محوری در دفاع از حریم کشور محسوب می‌شوند و همواره در این مورد نقش‌آفرینی می‌کنند، گفت: رویکرد نیرو‌های مسلح درخصوص سربازان به گونه‌ای بوده است که شاهد تحول اساسی بوده‌ایم؛ ضمن اینکه جوانان ما نقش مهمی در دفاع از امنیت کشور دارند؛ لذا باید شرایط را به گونه‌ای فراهم شود که دوره سربازی دوره رشد و تعالی آن‌ها نیز باشد.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح یکی از عوامل رشد جوانان را در دوره خدمت توجه به فراگیری مهارت و اشتغال دانست و افزود: تحقق کامل این مسأله نیازمند پیگیری قوی و همه‌جانبه است و ما باید زمینه مهارت‌آموزی را جهت اشتغال فراهم کنیم.

 

سرلشکر باقری با بیان اینکه اشتغال مناسب جوانان از اهداف اساسی دولت‌های ما بوده است، عنوان کرد: در این خصوص تاکنون ۲۶ تفاهم‌نامه در دستگاه‌های اجرایی، امضا و کاربردی شده است.

 

وی با اشاره به مهارت‌آموزی بیش از ۵۰۰ هزار نفر در دوران خدمت و صدور مجوز و صدور گواهی مهارت برای بسیاری از آن‌ها گفت: در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان برای اشتغال و تسهیلات سربازان با پنج بانک عامل تعیین شده است که در این‌خصوص نیازمند تلاش‌های بیشتر هستیم.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ابراز امیداری کرد که توجه به مهارت‌آموزی در مهارت‌های نظامی، بیش از پیش دنبال شود.

 

سردار باقری خاطرنشان کرد: محور‌های سیاست‌های راهبردی چهارگانه در این‌خصوص تعیین شده است که مهارت‌آموزی متناسب با نیازها، بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی، استقرار سامانه‌های اطلاعات، مهارت و اشتغال و همچنین حمایت از اشتغال و کارآفرینی از جمله این محور‌هاست./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار