دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

همه دستگاه‌ها برای تسهیل تردد معلولان در شهرها و ادارات تلاش کنند

همه دستگاه‌ها برای تسهیل تردد معلولان در شهرها و ادارات تلاش کنند رئیس جمهور با اشاره به راه اندازی تورهای گردشگری ویژه معلولین گفت: همه دستگاه ها در حیطه مسئولیت های خود باید تلاش کنند تا زندگی و رفت و آمد معلولین در سطح شهر و ادارات تسهیل شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 16
کد خبر: ۱۱۸۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت با تاکید بر لزوم خدمت خالصانه و تلاش همه جانبه برای رفع مشکلات مردم، اظهار داشت: اعضای هیات دولت ضمن تبیین و تشریح نقاط قوت و موفقیت های خود در بخش های مختلف بویژه در زمینه معیشت و تأمین کالاهای اساسی، تلاش کنند هیچ ضعف و نارسایی در عملکرد نداشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به راه اندازی تورهای گردشگری ویژه معلولین گفت: همه دستگاه ها در حیطه مسئولیت های خود باید تلاش کنند تا زندگی و رفت و آمد معلولین در سطح شهر و ادارات تسهیل شود و تهیه وسیله نقلیه مناسب برای این عزیزان از جمله وظایفی است که برعهده دولت است.

وی در ادامه توجه و صیانت از محیط زیست را وظیفه همگانی دانست و خاطرنشان کرد: رعایت مسائل زیست محیطی برای همه دستگاه ها ضروری است اما حوزه محیط زیست نیز باید برای برون رفت از مشکلات راهکار داشته باشد و موجب توقف بی‌دلیل پروژه‌ها نشود.

رئیس جمهور همچنین دستور داد اعتبار پیمانکاران بازسازی مناطق زلزله‌زده هرمزگان تأمین شود تا آنها با سرعت فعالیت‌های خود را ادامه دهند.

آیت‌الله رئیسی در ادامه بر تقویت همکاری و گسترش روابط خارجی بویژه با کشورهای همسایه و حوزه آمریکای لاتین تاکید کرد و اظهار داشت: اکنون ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط خارجی با کشورهای منطقه و حوزه آمریکای لاتین ایجاد شده است که باید با فعال کردن این ظرفیت‌ها منافع ملت تأمین شود و وزرا باید با جدیت طرح‌های مشترک را پیگیری و اجرایی کنند.

رئیس جمهور در ابتدای سخنان خویش ضمن تسلیت رحلت حضرت ام‌البنین(س) با تجلیل از جایگاه این بانوی بزرگوار، اظهار داشت: حضرت ام‌البنین(س) غیر از جایگاه مادر و همسر شهید بودن، نقش مهمی در ماندگاری و رساندن پیام عاشورای حسینی داشتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار