موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

چرا حاج قاسم مالک اشتر زمان شد؟

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه حاج قاسم ولایتمداری را در عمل نشان می‌داد، گفت: شهید سلیمانی برای دفاع از انقلاب در تمامی صحنه‌های سخت‌ حاضر می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر،   سردار محمدرضا فلاح زاده شامگاه یکشنبه در ویژه‌برنامه یادواره شهدای مقاومت و تکریم مقام مادران و همسران شهدا همزمان با سالروز شهادت حضرت ام‌البنین (س) ضمن بزرگداشت یاد شهدای تاریخ‌ساز جمهوری اسلامی ایران به ویژه سردار دلها و همه سرو قامتان گمنام و با نام‌ اظهار داشت: امروز ما هر چه داریم از ایثار مادران و خانواده شهدا‌ست.

 

وی با اشاره به آیه شریفه " لَن تَنالُوا البِّرَ حَتّی تُنفِقُوا مِمّا تُحِبُّون" گفت: به نیکی دست نمی‌یابید مگر آنچه که بدان دلبستگی دارید در راه خدا انفاق کنید؛ گاهی انسان مال خود را در راه خدا انفاق می‌کند، اما مقام بالا نزد خداوند متعلق به مادران و پدران و همسران شهداست که پاره تن خود را تقدیم می‌کند.

 

جانشین فرمانده نیروی سپاه قدس ابراز کرد: امروز کشور ما شاهد ایثار مادرانی است که از عصاره جان و فرزند خود برای دفاع از اسلام و ترویج احکام نورانی آن و برای استحکام پایه‌های انقلاب و دفاع از ولایت گذشتند و آنها را با دستار سرخ و سبز فاطمی و حسینی راهی جبهه‌ها کردند و مادرانی که فرزندانشان جاویدالاثر شده و هنوز اجساد مطهر آن‌ها برنگشته است.

 

وی با اشاره به فداکاری و اقدام "نُسَیبه" در جنگ احد و دفاع از پیامبر اکرم گفت: وی در این میدان، قاتل فرزندش را به درک واصل کرد و خود نیز بر اثر جراحات جنگی به شهادت رسید، حال در کشور خودمان از جمله پاوه ما شاهد فداکاری دختران و زنانی بودیم که به تاسی از "ام وهب" کربلا یا "نسیبه" علیه دشمن اقدام می‌کردند.

 

سردار فلاح‌زاده با بیان اینکه مادران شهدا معرفتِ زنان صحابی پیامبر خدا (ص) را دارند، افزود: حضرت زهرا (س) لقب ام ابیها را دارد و همیشه به زخم‌های حضرت محمد (ص) رسیدگی می‌کرد و ایشان در راه دفاع از ولایت و حضرت علی (ع) به شهادت رسیدند.

 

وی ادامه داد: اگر حضرت زهرا (س) پشت در قرار گرفتند و می‌خواستند به تمامی نسل ها در تمامی عصرها بگوید که نگاه‌هایتان به سمت علی و اولاد علی و جانشینان علی باشد و اگر ایشان در کوچه حاضر شدند زمانی که ریسمان حضرت علی (ع) را انداخته بودند و برای بیعت اجباری می‌بردند، به دفاع از علی (ع) برخاست و هدف ایشان این بود که باز هم نگاه‌ها را به سوی امام علی (ع) معطوف سازد، اگر حضرت زهرا (س) در مسجدالنبی (ص) خطبه فدکیه را قرائت کرد باز هم هدفش متوجه ساختن‌ها نگاه‌ها به سمت امیر المومنین (ع) بود.

 

این مسئول افزود: اگر حضرت زهرا (س) به حضرت علی (ع) فرمود:" کفن و دفن من شبانه و مخفیانه باشد" خواست تا سوالی در ذهن‌ها ایجاد کند تا زمان ظهور حضرت حجت‌ها همه نگاه‌ها متوجه حضرت علی (ع) و اولاد و جانشینان ایشان که ولایت مطلقه فقیه است باشد.

 

وی با بیان اینکه مادران شهدا به تاسی از حضرت زهرا (س) اینگونه به دفاع از امام راحل و رهبر معظم برخاستند، یادآور شد: همراهی حضرت زینب (س) با امام حسین (ع) و قربانی فرزندانش در این راه، همه با هدف حفظ "ولایت" بود.

 

سردار فلاح زاده با بیان اینکه حضرت زینب (س) هرگز وقتی فرزندانش به شهادت رسید از خیمه بیرون نیامد و این به معنی شناخت از ولی وقت خود است، ادامه داد: حضرت زینب (س) مصیبت‌های زیادی را در کربلا شاهد بودند اما فرمودند: "آنچه که دیدین زیبا بود" چون برای خداوند بود.

 

وی با اشاره به اینکه مادران و پدران و خانواده‌های شهدا به تاسی از زینب کبری (س) زیر جسد شهدا دست بردند و از خداوند خواستند تا قربانی‌شان را بپذیرد، افزود: حضرت ام‌البنین (س)، زمانی که همسر امام علی (ع) شد، بر بالین حسنین (ع) شتافت و همیشه فرزندان حضرت زهرا (س) را بر فرزندان خود مقدم می‌داشت و او گل‌هایی چون قمر بنی هاشم تربیت کرد.

 

جانشین فرمانده نیروی سپاه قدس یادآور شد: حضرت ام‌البنین (س) فرزندانش را برای همراهی امام حسین (ع) تشویق می‌کرد و زمانی هم که خبر شهادت سیدالشهدا (ع) و یارانش را می‌بردند، این بانوی بزرگ فقط جویای حال امام حسین (ع) بود و وقتی شنید که امام حسین (ع) با لب‌هایی تشنه شهید شدند، گفته بود که رگ‌های قلبم پاره پاره شد و این به معنی معرفت و شناخت نسبت به امام خود است.

 

وی اظهار کرد: از یکی از مادران شهدا که داغ چند فرزند دیده بود، درباره زیباترین خاطره زندگی‌اش پرسیده بودند و او در پاسخ پیروزی انقلاب اسلامی را زیباترین روز زندگی‌اش و تلخ‌ترین آن را رحلت امام خمینی (ره) عنوان کرده بود و این همان معرفت خانواده شهدا نسبت به امام و انقلاب و دستاوردهای انقلاب است.

 

سردار فلاح‌زاده با تاکید بر اینکه مادران شهدا تربیت شده مساجد و علمای ربانی تربیت شده مکتب امام صادق (ع)، علی مرتضی (ع) و خاتم‌الانبیا(ص) هستند و تمام دستاوردهای انقلاب اسلامی مرهون فداکاری شهیدانی است که در طول دوران دفاع مقدس در جبهه‌های مختلف آفندی و پدافندی مقابل دشمن قد علم کردند و دشمن را به خاک مذلت کشاندند، مرهون لقمه حلال پدران و دامن پاک مادران است.

 

وی با بیان اینکه زمانی که خداوند شهادت را نصیب فرد می‌کند مقام شفاعت را هم به اعطا می‌کند، افزود: شهدا عند ربهم یرزقون و در بهشت خداوند در محضر پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) هستند. اعزام پاره تن به جبهه‌ها سخت است و پدران و مادرانی که پاره تن خود را بدرقه کردند و بعد جنازه‌های مطهر آنها را مشاهده کردند، امروز اینها الگوی تمام عیار نسل حاضر و نسل‌های بعدی هستند همانطور که مادران شهدا در کربلا و جنگ‌های پیامبر، الگوی مادران شهدای امروز ما هستند.

 

خانواده شهدا ولی نعمتان ما هستند

جانشین فرمانده نیروی سپاه قدس با بیان اینکه خانواده شهدا ولی نعمتان ما و چشم و چراغ ملت هستند، تاکید کرد: همه شهدا سرو قامتان و زنده هستند و شهدای گمنام برای ما سردارانی هستند که در مقابله با ظلم و جور برای ما الگو محسوب می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه همه ویژگی‌های شهدا در حاج قاسم سلیمانی جمع است و اگر به ترویج مکتب سردار سلیمانی تاکید داریم ابتدا باید نسبت به وی شناخت داشته باشیم، افزود: باید حاج قاسم را شناخت و بعد مروج مکتب او شد.

 

سردار فلاح‌زاده با گریز به صحبت‌های حاج قاسم سلیمانی در زمینه شهادت شهدا و قطعه قطعه شدن بدن آن‌ها، گفت: در عملیات‌ها و جبهه‌های خونین زیادی همچون شلمچه، مهران و پاوه بر رزمندگان اسلام سختی‌های زیادی گذشت که همه آن‌ها به خاطر دین خدا تحمل می‌کردند که نتیجه‌اش دستاوردهای بزرگی است که به ارمغان آوردند.

 

جانشین فرمانده نیروی سپاه قدس در زمینه معروف شدن سردار سلیمانی به مالک اشتر زمان گفت: مالک اشتر یکی از بهترین و باوفاترین، شجاع‌ترین و متقی‌ترین یاران امام علی (ع) به گفته خودشان بود. در شهادت حاج قاسم سلیمانی رهبر معظم انقلاب هنوز هم محزون هستند.

 

وی یادآور شد: آنچه که حاج قاسم را تبدیل به حاج قاسم ساخت "خدامحوری" او بود و ما به این نتیجه رسیده بودیم که سردار سلیمانی فقط برای خداوند کار می‌کرد و اهل توسل بود؛ راه‌اندازی موکب برای خدمت به زائران نشان دهنده توسل وی بود و او ولایتمدار بود آن هم ولایتمداری که در عمل نشان می‌داد و اهل شعار نبود.

 

سردار سلیمانی مهربان بود

سردار فلاح زاده با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی در تمامی صحنه‌های سخت، برای دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن، برای دفاع از ولایت فقیه و دستاوردهای ولایت مطلق فقیه و ترویج احکام نورانی اسلامی حاضر می‌شد، اضافه کرد: وی بسیار مهربان و مردم‌دار بود.

 

در پایان مراسم از جمعی از مادران و همسران شهدا با حضور سردار فلاح زاده و دیگر مسئولان استانی تقدیر و تجلیل شد./ تسنیم

ارسال نظر