نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

خبر‌های خوش از تایید رتبه بندی معلمان در شورای نگهبان

منابع غیررسمی از تایید رتبه‌بندی توسط شورای نگهبان خبر می‌دهند؛ جزئیات این خبر پس از پیگیری از منبع رسمی اعلام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۱۶۰
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، منابع غیررسمی از تایید رتبه‌بندی توسط شورای نگهبان خبر می‌دهند. جزئیات پس از پیگیری از منبع رسمی اعلام خواهد شد.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش گفت: اکنون مصوبه رتبه‌بندی در شورای نگهبان در دست بررسی است و ما تدوین آیین‌نامه را در دست انجام داریم که یک بخش به شایستگی‌ها و ملاک‌های رتبه‌بندی اختصاص دارد. ما آمادگی تشکیل هیئت‌های ممیزه را داریم تا پس از ابلاغ قانون سریعاً رتبه‌بندی را اجرا کنیم.

وی درباره آخرین وضعیت اجرای قانون رتبه بندی معلمان گفت: سندتحول بنیادین در سال ۱۳۹۰ تصویب شد که در آن بخشی برای کیفیت آموزش‌وپرورش و افزایش رقابت و انگیزه معلمان تحت عنوان «ارتقای شایستگی‌ها و احراز صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمی» مورد تاکید قرار گرفته و بحث رتبه بندی مطرح شده است. متعاقب آن در اسناد بالادستی دیگر، چون قانون برنامه ششم توسعه و همچنین سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری هم تاکید شده است.

وزیر آموزش‌وپرورش ادامه داد: در سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۸ اقداماتی در جهت ترمیم حقوق معلمان و با عنوان رتبه بندی معلمان انجام شد، اما نظام‌مند نبود.

نوری با بیان اینکه دولت دوازدهم اواخر سال ۹۹ لایحه رتبه‌بندی را به مجلس ارائه کرد که اخیراً به تصویب نمایندگان رسید و به شورای نگهبان ارسال شده است گفت: علی رغم اینکه این لایحه پختگی لازم را نداشت، اما رئیس جمهور مصر بودند که رتبه بندی معلمان باید انجام شود.

راهبرد معاصر این خبر را تکذیب یا تایید نمی‌کند؛ جزئیات پس از تأیید خبر از منابع رسمی اعلام خواهد شد.

منبع: حادثه 24

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۷
0
0
این خبرخای مزخرف وتکراری چیه هی اعلام می کنید تاحالاهم شورای نگهبان عیر قانونی دو روزه گذشته واعلام نکرده همچی با آب وتاب می گین انگار له له می زنیم برا درستی این خبر
سید محمد هاشمی
United States of America
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۷
0
0
سلام دست بردارید از این دروغ گویی ها خجالت بکشید با این خبر خوشتان مثل بقیه خبرهای خوش دولت
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار