وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

قطع راه ارتباطی ۲۶۵روستای استان لرستان

قطع راه ارتباطی ۲۶۵روستای استان لرستان به گفته معاون عمرانی استانداری لرستان برف راه ارتباطی ۲۶۵روستای استان لرستان را قطع کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه راه ارتباطی ۲۶۵روستای این استان به‌سبب بارش برف مسدود شده‌است، گفت: آزادراه خرم‌آباد- پل زال در صورت مساعد بودن وضعیت آب‌وهوا در هفته آینده بازگشایی می‌شود.
احمدرضا دالوند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بارش برف سنگینی در استان لرستان شروع شده‌است، اظهار داشت: کلیه محورهای اصلی این استان در حال حاضر باز است و راهداران در تلاش هستند تا همه مسیرهای اصلی لرستان را باز نگه دارند.

وی با اشاره به اینکه راه ارتباطی 265 روستا در استان لرستان مسدود، است افزود: راهداران به‌صورت لحظه‌ای برخی از این محورها را باز می‌کنند، ولی به‌سبب بوران و بارش شدید برف محورها مجدد بسته می‌شود.

معاون عمرانی استانداری لرستان عنوان کرد: راه ارتباطی 35روستا در خرم‌آباد،80روستا در الیگودرز، 100روستا در نورآباد و 30روستا در بروجرد و چند روستای دیگر در این استان بر اثر بارش برف قطع است که راهداران در تلاش هستند که این محورها را باز کنند.

وی در رابطه با بازگشایی مسیر رفت آزادراه خرم‌آباد به پل زال بیان کرد: با توجه به آسیب و خسارت جدی‌ای که ایجاد شده و با توجه به بارش‌های سنگینی که در این محور در حال حاضر داریم، امکان کار بتن‌ریزی به‌سبب هوای سرد و برودت هوا وجود ندارد.

دالوند گفت: با توجه به بارش‌های لرستان ممکن است کار با کیفیتی در آزادراه خرم‌آباد- پل زال انجام نشود که به‌محض قطع بارش‌ها و مساعد شدن هوا طی بازه زمانی یک‌هفته‌ای این محور بازگشایی می‌شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار