شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اتحادیه اروپا: خواستار خودداری از تشدید تنش‌ها در یمن هستیم

اتحادیه اروپا در بیانیه اعلام کرد:برای درگیری در یمن، فقط راه‌حل سیاسی می‌تواند وجود داشته باشد و اتحادیه اروپا خواستار خودداری از تشدید تنش‌ها است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه اروپا روز دوشنبه حمله به تاسیسات انبار ذخیره سوخت در نزدیکی فرودگاه ابوظبی را محکوم کرد.

اتحادیه اروپا بدون اشاره به جنایت ائتلاف متجاوز سعودی در یمن و کشتار هزاران انسان در این کشور گفت که «حملات علیه زیرساخت‌های غیرنظامی غیر قابل قبول است».

اتحادیه اروپا در بیانیه خود گفت که این حمله خطر تشدید بیشتر بحران یمن و تلاش‌های در حال انجام برای پایان جنگ در این کشور را تضعیف می‌کند.

این اتحادیه تاکید کرد: «برای درگیری در یمن، فقط راه‌حل سیاسی می‌تواند وجود داشته باشد و اتحادیه اروپا خواستار خودداری از تشدید تنش‌ها است».

به گزارش خبرگزاری فارس، منابع رسانه‌ای اماراتی، امروز (دوشنبه، ۱۷ ژانویه) از انفجار در سه تانکر حامل نفت در منطقه المصفح در امارات و آتش‌سوزی پس از آن خبر دادند. المصفح منطقه‌ای صنعتی واقع در جنوب غربی ابوظبی، در امارات است.

سپس پلیس ابوظبی با تایید این خبر ادعا کرد که در پی این انفجار، یک آتش‌سوزی جزئی در محوطه ساخت‌وسازهای جدید در فرودگاه بین‌المللی ابوظبی روی داد و هنوز هیچ خسارتی از این حریق ثبت نشده است. این در حالی بود که با انتشار تصاویر این آتش‌سوزی در شبکه‌های اجتماعی نشان داده شد که این امر فراتر از یک حادثه است.

لحظاتی پس از انتشار این خبر، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن با انتشار پستی در توئیتر به طور تلویحی مسئولیت حمله به فرودگاه ابوظبی را برعهده گرفت و اعلام کرد که به زودی جزئیات این حمله را منتشر می‌کند.

ائتلاف سعودی نیز طی بیانیه‌ای ادعا کرد که چندین پهپاد را که از فرودگاه صنعاء برخاسته‌اند، رصد کرده است و موفق به رهگیری و انهدام سه پهپاد یمنی شده است./فارس

ارسال نظر