ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

لودریان: مذاکرات منطقه‌ای با ایران باید فعالیت‌های موشکی تهران را در برگیرد

همزمان با گزارش رسانه‌ها درباره سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه فرانسه به عربستان سعودی، وی در گفتگو با یک شبکه سعودی گفت که مذاکرات منطقه‌ای با ایران باید فعالیت‌های موشکی این کشور را نیز در بر بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 02
کد خبر: ۱۰۴۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه، امروز (شنبه)، در گفتگو با شبکه سعودی «العربیه» به مسائل مختلفی از جمله پرونده ایران پرداخت.

وزیر خارجه فرانسه در این گفتگو ابتدا به کشور لیبی پرداخت و گفت: «اجلاس پاریس درباره لیبی باید بر ابعاد منطقه‌ای این بحران متمرکز باشد. فرانسه در تاریخ دوازدهم نوامبر اجلاسی بین‌المللی در خصوص لیبی برگزار خواهد کرد».

ژان ایو لودریان اضافه کرد که فرانسه قصد دارد با شرکای خود به منظور جلوگیری از مداخلات خارجی در لیبی تحرکاتی را انجام دهد.

لودریان در ادامه به ایران پرداخت و اظهار داشت: «پنجره مذاکره با ایران تا ابد باز نخواهد ماند».

بنا بر گزارش شبکه سعودی «العربیه»، وی همچنین با ادعای اینکه اقدامات ایران بازگشت به توافق وین را پیچیده می‌کند، افزود: «مذاکرات منطقه‌ای با ایران باید شامل فعالیت‌های موشکی این کشور باشد».

وزیر خارجه فرانسه در ادامه به لبنان اشاره کرد و گفت: «تشکیل دولت در لبنان گامی مهم برای احیای این کشور است. دولت لبنان باید انتخاباتی شفاف و مستقبل برگزار کند».

این اظهارات در حالی مطرح شده است که خبرگزاری آلمان، دیروز، به نقل از یک دیپلمات غربی خبر داد که ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه و «برنارد امیه» مدیر سازمان اطلاعات فرانسه، روز یکشنبه (فردا)، وارد عربستان سعودی خواهند شد.

خبرگزاری آلمان گزارش داد که این دو مقام فرانسوی به شهر در حال ساخت نئوم در عربستان سعودی خواهند رفت و با «محمد بن سلمان»، ولی عهد سعودی و برخی از دستیاران ارشد او دیدار و گفتگو خواهند داشت.

بنا بر گفته منبع مذکور، پرونده لبنان اصلی‌ترین موضوعی خواهد بود که دو طرف درباره آن گفتگو خواهند کرد و در کنار این مسئله، تحولات یمن، «ابتکار‌های ریاض برای پایان دادن به جنگ یمن»، پرونده هسته‌ای ایران و بازتاب خروج نظامیان آمریکا از افغانستان بر منطقه و همچنین توسعه همکاری‌های دوجانبه میان دو کشور به‌ویژه در زمینه نظامی و سرمایه‌گذاری مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار