هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود

موافقت رهبر انقلاب با شهید خواندن آتش نشانان حادثه پلاسکو

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران از موافقت مقام معظم رهبری با شناخته شدن شهید خدمت شهدای آتش‌نشان در حادثه ساختمان پلاسکو خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، سید جعفر تشکری هاشمی در جریان چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۶ نفر از شهدای آتش‌نشان در حادثه پلاسکو اظهار کرد: یاد و نام این فرزندان عزیز را گرامی می‌داریم و به روح پرفتوح آن‌ها درود می‌فرستیم.

وی با بیان اینکه بنده از همان لحظات اول در کنار خانواده این عزیزان بودم، ادامه داد: آن‌ها ما را به عنوان خادمان خود می‌دانستند و با ما درددل می‌کردند و می‌گفتند که چرا بچه‌ها و عزیزانشان که در این حادثه به شهادت رسیدند به طور رسمی به عنوان شهید خدمت شناخته نمی‌شوند.

تشکر هاشمی ادامه داد: پیگیری‌های متعددی توسط بنده از طریق شهردار وقت تهران، بنیاد شهید و همچنین سازمان آتش‌نشانی به عمل آمد، اما به نتیجه‌ای نرسید.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در چند هفته پیش جلسه‌ای را با آقای قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی داشتم و به طور جدی راجع به این مسئله صحبت شد و رئیس مجلس نیز به طور ویژه به این موضوع ورود پیدا کرد و در نهایت با آقای قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید طرح مسئله و صحبتی شد و مجددا بحث شهید خدمت شهدای آتش‌نشان مطرح و در گردش کار قرار گرفت تا این عزیزان به عنوان شهید خدمت شناخته شوند.

وی گفت: خوشبختانه مقام معظم رهبری نیز با شناخته شدن شهدای آتش‌نشان به عنوان شهید خدمت موافقت کردند و ان‌شاءالله طی چند روز آینده این موضوع اعلام خواهد شد.

رئیس شورای شهر تهران نیز ضمن اشاره به خبر مطرح شده از سوی تشکری هاشمی مبنی بر موافقت مقام معظم رهبری با شناخته شدن شهید خدمت شهدای آتش‌نشان گفت: این خبر بسیار خوبی بود و جا دارد از ایشان و همچنین پیگیری و تلاش‌های آقای قالیباف رئیس مجلس قدردانی کنیم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار