نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

واریز «وام ازدواج»۲۰ میلیونی به حساب فرزندان بازنشستگان تا عید فطر

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: وام ۲۰ میلیون تومانی ازدواج به فرزندان بازنشستگان کشوری تا عید فطر به هزار نفر از بازنشستگان کشوری که فرزندشان در سال ۹۷ عقد کرده‌اند تعلق میگیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، میعاد صالحی در حاشیه نشست شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی که در وزارت کار برگزار شد اعلام کرد که امروز در راستای استفاده از ظرفیت نخبگان، سامانه جذب نخبگان در راستای کیفی سازی منابع انسانی در صندوق رونمایی خواهد شد.

 

وی افزود: این سامانه برای افرادی که شرایط لازم را برای حضور در پست‌های مدیریتی و هییت مدیره‌ها دارا هستند باز خواهد بود. از جمله شروط این ثبت نام برخورداری از سوابق امور اقتصادی و مدیریتی است که در نهایت امتیاز بندی، غربالگری و مصاحبه‌های حضوری انجام خواهد شد. در شرایط برابر فرزندان بازنشستگان کشوری در اولویت هستند.

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره وام های اعطایی صندوق نیز گفت: همانطور که وعده داده بودیم برای وام ۲۰ میلیون تومانی ازدواج به فرزندان بازنشستگان کشوری با اولویت آنها که کمترین دریافتی و درآمد را دارند انجام شد و اکنون در مرحله راستی آزمایی است و تا عیدسعید فطر به هزار نفر از بازنشستگان کشوری که فرزندشان در سال ۹۷ عقد کرده‌اند تعلق و به حسابشان واریز شود.

صالحی با بیان اینکه ۲۵ اردیبهشت ماه حقوق بازنشستگان کشوری بر اساس احکام جدید پرداخت شد گفت: معوقات فروردین ماه را نیز همراه با حقوق اردیبهشت واریز کردیم.

 

وی افزود: حقوق بازنشستگان با توجه به همسان سازی نیز افزایش یافت که علاوه بر ۴۴۰ هزار تومان افزایش سنواتی بود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره شفاف سازی در صندوق و برکناری یکی از مدیران هولدینگ های زیرمجموعه صندوق با حقوق بیش از ۳۰ میلیون تومان گفت: شفاف سازی را در پنج گام تعریف کرده بودیم که گام اول را برداشته ایم و هفته های آتی چهار گام دیگر را برمی‌داریم و به مردم اعلام می کنیم.

 

وی در پاسخ به اینکه چه تعداد مدیر دیگر در صندوق حقوق‌های بسیار بالا دارند؟ اظهار کرد: در صندوق متاسفانه به این شکل بوده است البته شاید حقوق‌های این چنینی دربرابر پروژه‌های بر زمین مانده عدد بسیار کمتری باشد. آنچه در گام دوم برای ما اهمیت دارد عملکرد و بازدهی مدیران است. به طور طبیعی ممکن است فشارهایی وارد شود، منافعی وجود دارد که به خطر می افتد. اما پای کار هستیم و کارمان را انجام می‌دهیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار