پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

دیدار سردار سلیمانی با خانواده شهید محمدیان

رییس سازمان بسیج مستضعفین در ایام سالگرد واقعه خان طومان، با خانواده شهید بسیجی مدافع حرم امیرعلی محمدیان که در خان طومان به شهادت رسیده است، دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در ایام سالگرد واقعه خان طومان، با خانواده شهید بسیجی مدافع حرم امیرعلی محمدیان دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی در این دیدار گفت: وظیفه ما است که به خانواده شهدا سر بزنیم. اگر ایران امروز با ثبات و آرامش است، مدیون خانواده شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم است.

وی افزود: تشکیل جبهه مقاومت مدیون همین شهدا است که نقش مادران در تربیت چنین فرزندانی بی بدیل است و ان شاالله به زودی پیکر این شهید به میهن بازگردد.

رئیس سازمان بسیج ادامه داد: زندگی این شهید به گونه ای بوده است که به قول حاج قاسم «تا کسی شهید نبود، شهید نمی شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می شود.

پدر شهید امیر علی محمدیان نیز طی سخنانی در این دیدار گفت: شهید بزرگ شده محله کیانشهر بود و در بسیج و مسجد محل فعال بود و در فعالیت های فرهنگی مسجد مثل هیات و اردوی راهیان نور فعال بود. پسرم در اجرای تعزیه در محل فعال بود و همیشه در نماز جماعت حضور داشت و لایق شهادت بود.

وی افزود: بارها به بسیج مراجعه کرده و با گریه اصرار می‌کرد که مرا به سوریه ببرید که ما بعد از شهادت این موضوع را فهمیدیم. به هر طریق بود مادرش را راضی کرد.

 پیکر مطهر این شهید هنوز به ایران باز نگشته است. این شهید 13 دی ماه به منطقه اعزام شد و در 21 دی ماه در عملیات خانطومان به شهادت رسید./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده