خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود

دیدار سردار سلیمانی با خانواده شهید محمدیان

رییس سازمان بسیج مستضعفین در ایام سالگرد واقعه خان طومان، با خانواده شهید بسیجی مدافع حرم امیرعلی محمدیان که در خان طومان به شهادت رسیده است، دیدار و گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر سردار غلامرضا سلیمانی رییس سازمان بسیج مستضعفین در ایام سالگرد واقعه خان طومان، با خانواده شهید بسیجی مدافع حرم امیرعلی محمدیان دیدار و گفتگو کرد.

سردار سلیمانی در این دیدار گفت: وظیفه ما است که به خانواده شهدا سر بزنیم. اگر ایران امروز با ثبات و آرامش است، مدیون خانواده شهدا به خصوص شهدای مدافع حرم است.

وی افزود: تشکیل جبهه مقاومت مدیون همین شهدا است که نقش مادران در تربیت چنین فرزندانی بی بدیل است و ان شاالله به زودی پیکر این شهید به میهن بازگردد.

رئیس سازمان بسیج ادامه داد: زندگی این شهید به گونه ای بوده است که به قول حاج قاسم «تا کسی شهید نبود، شهید نمی شود. شرط شهید شدن، شهید بودن است. اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می شود.

پدر شهید امیر علی محمدیان نیز طی سخنانی در این دیدار گفت: شهید بزرگ شده محله کیانشهر بود و در بسیج و مسجد محل فعال بود و در فعالیت های فرهنگی مسجد مثل هیات و اردوی راهیان نور فعال بود. پسرم در اجرای تعزیه در محل فعال بود و همیشه در نماز جماعت حضور داشت و لایق شهادت بود.

وی افزود: بارها به بسیج مراجعه کرده و با گریه اصرار می‌کرد که مرا به سوریه ببرید که ما بعد از شهادت این موضوع را فهمیدیم. به هر طریق بود مادرش را راضی کرد.

 پیکر مطهر این شهید هنوز به ایران باز نگشته است. این شهید 13 دی ماه به منطقه اعزام شد و در 21 دی ماه در عملیات خانطومان به شهادت رسید./فارس

ارسال نظر