مجازات سنگین وزارت علوم برای دانشجویان متقلب-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

مجازات سنگین وزارت علوم برای دانشجویان متقلب

با شروع امتحانات مجازی، برخی استادان به گروه همیاران امتحان اضافه شده و شرکت در امتحانات به جای دانشجویان را آگهی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با شروع امتحانات پایان ترم، راه تقلب برای بسیاری از کلاهبرداران باز شده است. برخی افراد به عنوان همیار امتحان با آگهی‌های درج شده، آمادگی خود را جهت قبولی در آزمون‌های مربوطه به شرط دریافت پول، اعلام می‌کنند. این افراد در شبکه‌های مجازی و یا در سایت‌های تبلیغاتی آگهی ثبت می‌کنند و منتظر مشتری می‌مانند.

این مافیای امتحانات، نه تنها در دانشگاه‌ها بلکه در مدارس هم رخنه کرده اند و به شرط پول و وعده اخذ نمره ۲۰، در آزمون دانش آموزان شرکت می‌کنند.



سخنگوی وزارت علوم گفت: رفتار‌های ناهنجاری مانند تقلب، جزو تخلفات انضباطی دانشجویان محسوب می‌شود و وزارت علوم با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

به گفته محمدرضا آهنچیان، این افراد بعد از شناسایی، مشمول جریمه‌های سنگین می‌شوند و به مدت یک تا چند ترم از تحصیل باز خواهند ماند و انفصال از تحصیل می‌شوند.

پیشتر وزارت علوم با ارسال نامه‌ای به استادان دانشگاهی متذکر شده بود که باید مراقب پیشرفت تحصیلی دانشجویان باشند و در طول نیم‌سال از آن‌ها ارزیابی‌های مستمر و چهره به چهره را داشته باشند تا مطمئن شوند که شاگردان آن‌ها در طول ترم و پایان ترم چه عملکرد و توانایی دارند و تناسب منطقی آن را ارزیابی کنند.

به گفته آهنچیان، افرادی که خارج از دانشگاه‌ها مانند سلبریتی‌ها به تبلیغ در همیاری فکری امتحانات پایان ترم اقدام می‌کنند، خارج از نظارت‌های وزارت علوم هستند و مراجع انتظامی کشور باید در این مسئله نفوذ کنند.



معاون دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم گفت: کمیته تخلف دانشگاه‌ها به محض مشاهده تقلب در امتحانات مجازی با دانشجویان برخورد می‌کند.

با مشاهده تخلف، فرصت مطالعاتی، پایه تحصیلی، امکانات موجود و گرنت (بستگی به نوع و میزان تخلفات انجام شده) از استادان گرفته خواهد شد.

به گفته او میزان دریافتی‌های کم ماهیانه باعث هدایت استادان به سمت تقلب در امتحانات مجازی نمی‌شود، بلکه تعهد نداشتن آن‌ها نسبت به دانشگاه‌ها و تلاش آن‌ها برای ارتقای درجه [از طریق کسب نمرات بالا توسط دانشجویان]باعث شده تا آن‌ها به فکر تقلب رساندن در امتحانات مجازی بیفتند.

برزگر می‌گوید با بررسی‌های سالانه وزارت علوم درباره جزئیات کارنامه اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، استادان متخلف از جشنواره‌ها حذف می‌شوند.

گزارش این تخلفات به وزارت علوم ارسال و سپس به کمیته تخلف دانشگاه‌های مربوطه ارجاع داده می‌شود. پس از بررسی، جریمه‌هایی برای استادان و دانشجویان متخلف در نظر می‌گیرند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار