دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

بایدن: پیشرفت‌هایی در وین به دست آمده است

رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه پیشرفت‌هایی در مذاکرات وین حاصل شده، گفت اکنون زمان دست کشیدن و از پای نشستن نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۳۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 20
کد خبر: ۱۱۸۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه حصول پیشرفت‌هایی در مذاکرات وین را تایید کرد.

بایدن که در کنفرانس خبری برای تشریح سال اول ریاست‌جمهوری خود صحبت می‌کرد، گفت: «زمان تسلیم شدن نرسیده است. پیشرفت‌هایی در حال انجام است، اما باید دید [که چه می‌شود]».

وی در پاسخ به سوال خبرنگار «رویترز» که پرسید آیا می‌توان امید داشت که در مذاکرات وین به توافقی برای بازگشت دو طرف به پایبندی به توافق هسته‌ای رسید یا اینکه باید تسلیم شد، توضیح داد: «اتفاقا برعکس، نباید تسلیم شد... آمریکا و کشور‌های مذاکره‌کننده با ایران، متفق‌القول هستند».

پیش از این نیز «مخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات وین گفته بود نشست سه‌جانبه‌ای بین هیأت‌های ایران، چین و روسیه برای بررسی وضعیت مذاکرات رفع تحریم‌های ایران برگزار شده است.
هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از چند هفته پیش آغاز شده است. مقام‌های آمریکایی و اروپایی پیش از این گفته بودند که پیشرفت‌هایی در مذاکرات صورت گرفته، اما اندازه این پیشرفت‌ها به اندازه‌ای نیست که بتوان امیدوار بود توافق در دسترس است.

پیش از این همچنین دیپلمات‌های اروپایی گفته بودند بخش اعظم گفتگو‌ها در روز‌های گذشته بر مطالبات ایران برای اخذ تضمین در خصوص پایداری برجام متمرکز بوده است.

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز با اذعان به اینکه تعیین ضرب‌الاجل یا جدول زمانی برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وین ممکن نیست، گفت پیشرفت اندکی در مذاکرات حاصل شده، اما به دنبال بازگشت به تبعیت از محدودیت‌ها هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار