سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد
دریادار فدوی :

در حال حاضر انقلاب اسلامی بسیار توانمند تر از گذشته است

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: این روزها دشمنان ما سر و صدای زیادی می کنند، می خواهند ما را تحت فشار های متعدد قرار دهند اما با افتخار می گویم که انقلاب اسلامی در حال حاضر بسیار توانمند تر از گذشته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 22
کد خبر: ۱۱۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ، همزمان با خجسته میلاد امام حسن مجتبی (ع) و درآستانه سالروز فتح خرمشهر، گردهمایی پیشکسوتان، جانبازان و خانواده معظم شهدای دفاع مقدس با حضور دریادار پاسدار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه و جمعی از فرماندهان، مسئولین، پیشکسوتان، جانبازان و خانواده شهدای 8 سال دفاع مقدس و مدافعان حرم در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) برگزار شد.

 

دریادار فدوی در این مراسم با تقدیر از مجاهدت های پیشکسوتان، جانبازان و خانواده‌های آنان گفت: جانبازان عزیز که در دهه اول انقلاب اسلامی با جان فشانی خود تا مرز شهادت پیش رفتند و پای انقلاب ایستادند، در سال‌های بعد از مجروحیت با خانواده محترم خود جهادی دوباره را شکل دادند تا به همه عالم بفهمانند که می شود در همه شرایط بر قوانینی که خداوند سبحان مشخص کرده و تکلیف ماست پایدار ماند و استقامت کرد و از هیچ یک از آرمان ها و ارزش های انقلاب کوتاه نیامد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به گزافه گویی های دشمنان در روزهای اخیر گفت: این روز ها دشمنان ما سر و صدای زیادی می کنند، می خواهند ما را تحت فشار های متعدد قرار دهند، اما با افتخار می گویم که انقلاب اسلامی در حال حاضر بسیار توانمند تر از گذشته است.

 

جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: پیروزی های جهان اسلام بر دنیای کفر و طاغوت به برکت جانفشانی ها و دلاورمردی های جانبازان و صد ها هزار شهید انقلاب است تا این انقلاب را به دستان مبارک حضرت ولی عصر (عج) تحویل دهیم و همگان حلاوت حکومت عدل الهی را زیر پرچم سبز مهدوی بچشند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار