معاون ظریف: او استعفا نداده بلکه تلقی اش این است که از کار کنار گذاشته شده رایگان‌شدن هزینه‌های بستری و درمان ۴ قشر از سوی دولت فرزند آیت‌الله طالقانی درگذشت + عکس واکنش سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه قالیباف قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را ابلاغ کرد تشییع پیکر مطهر ۲ شهید بسیجی در زابل ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است

مملکت را با یک مجلس نمی شود اداره کرد

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین گفت: جاهایی نیازمند اصلاحات ساختاری داریم و به اعتقاد من مملکت را با یک مجلس نمی شود اداره کرد و مجلس الان منطقه ای و صنفی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین شامگاه امروز (شنبه) در نشست ماهانه این تشکل که در حسینیه ائمه اطهار(ع) پاسداران برگزار شد، اظهار داشت: امروز چندین دولت و مجلس و قوه قضائیه و مجمع تشخیص را پشت سر گذاشتیم و مجموعه ای از اتفاقات در کشور ما رخ داده است، گفت: سوال نسل جدید انقلاب این است که جمهوری اسلامی چه کاری کرده که اگر حکومت دیگری بود نمی توانست آن کار را انجام دهد؟

وی افزود: اگر مولفه های مختلف از نظر کمی و کیفی با سایر کشورها مقایسه کنیم خواهیم دید که پیشرفت های افتخارآمیزی نسبت به قبل از انقلاب داشته ایم و رتبه ما به سال 57 بسیار بالاتر است. 

باهنر ادامه داد: امروز کشوری مستقل داریم و هیچ کشور کینه توزی در دنیا وجود ندارد که مارا به وابستگی متهم کند.
 
باهنر با بیان اینکه دولت هم وارث همه کارهای خیر و برکت گذشته و هم وارث تلنباری از مشکلات است، گفت: جاهایی نیازمند اصلاحات ساختاری داریم و به اعتقاد من مملکت را با یک مجلس نمی شود اداره کرد و مجلس الان منطقه ای و صنفی است و مجلسی که به فکر منافع ملی باشد نداریم. 

وی با تاکید بر اینکه باید اصلاح ساختار کنیم و خود را برای جمهوری دوم آماده کنیم و برخی ساختارهای را اصلاح کرده و در حکمرانی مطلوب تجدید نطر کنیم، تاکید کرد: دولت علیرغم تلنبار مشکلات قدم های خوبی برداشته است و برای نمونه الان آمار ایران در کرونا در دنیا افتخار آمیز است. 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تاکید کرد: فرار مغزها یکی از نقیصه های کشور است و باید یه نسل امروز امید تزریق شود. /فارس

ارسال نظر