ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

باهنر: پزشکیان گفته فکر نمی کردم رئیس جمهور شوم

باهنر گفت: آقای پزشکیان هم در جلسه ای نقل کرده بود بنده فکر نمی‌کردم رئیس جمهور بشوم، اینکه بخواهیم بگوییم آقای پزشکیان از قبل تیمی داشته و تشکیلاتی داشته اینگونه نبوده است و ایشان قریباً کمتر از یک ماه فرصت داشته که از بین این همه آدمی که معرفی شده‌اند به او چندین نفر را انتخاب بکند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 16
کد خبر: ۲۵۴۶۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به اتفاقاتی که چند روز اخیر در دولت و استعفای ظریف رخ داده و اینکه دولت پزشکیان چه خواهد کرد گفت: یک نقلی از آقای پزشکیان هم شنیدم و صحت سقم آن را خیلی نمی‌دانم و آن اینکه ایشان بعد از اینکه انتخاب شده بود در یک محفل دوستانه ای گفته بود من اصلاً فکر نمی‌کردم که انتخاب بشوم. 

بنابر گزارش فارس، وی افزود: من یه زمانی یادم است که ما در مجلس بودیم و مجلس پنجم بود، جناب آقای خاتمی در ۲ خرداد ۷۶ انتخاب شدند بنده با این که رئیس ستاد آقای ناطق نوری یعنی رقیب ایشان بودم، رفتیم روز بعد از انتخابات ساعت ۸ صبح برای تبریک خدمت ایشان، به آقای خاتمی گفتم و  سوال کردم حالا که رئیس جمهور شدید وزرا را چه کسانی می‌خواهید انتخاب کنید و مشی اقتصادیتان چه می‌خواهد باشد؟

وی در ادامه گفت: آقای خاتمی زیر خنده زد و گفت بنده اصلاً فکر نمی‌کردم که رئیس جمهور بشوم که بخواهم فکر کابینه باشم.

باهنر تصریح کرد: بنده می‌خواهم بگویم آقای پزشکیان هم در جلسه ای نقل کرده بود بنده فکر نمی‌کردم رئیس جمهور بشوم، اینکه بخواهیم بگوییم آقای پزشکیان از قبل تیمی داشته و تشکیلاتی داشته اینگونه نبوده است و ایشان قریباً کمتر از یک ماه فرصت داشته که از بین این همه آدمی که معرفی شده‌اند به او چندین نفر را انتخاب بکند. 

باهنر تصریح کرد: از آن ۲۰ سفری که برای هر پست معرفی شده بود یک نفر هم که بخواهد معرفی بشود خب به صورت طبیعی ۱۹ نفر دیگر به نوعی ناراحت می‌شوند، ولی مجموعاً با این فرصتی که ایشان داشت به نظر بنده فکر می‌کنم کابینه خوبی را ایشان معرفی کردند./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر