اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

کارشناس روس : مسکو ایران را فراتر از شریک بلکه متحد خود می داند

کارشناس روس : مسکو ایران را فراتر از شریک بلکه متحد خود می داند یک کارشناس روس سفر رئیس جمهور روسیه به مسکو را نشانه ائتلاف قوی دو کشور دانست و گفت روسیه ایران را فراتر از شریک و به شکلی نادر متحد خود برمی‌شمرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۸۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «آندره اونتیکوف» کارشناس روس سفر «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران به مسکو را نشان دهنده روابط مستحکم و اتحاد قوی دو کشور دانست.

اونتیکوف در گفتگو با خبرگزاری فارس سفر رئیسی به روسیه را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: این سفر به گفتگو با همتای روس خود محدود نشد، بلکه سخنرانی وی در دومای روسیه را نیز شامل شد که این اتفاقی نادر و بلکه بسیار استثنایی بود.

وی تاکید کرد: مقامات روسیه ایران را متحد می‌دانند که این هم در نوع خود نادر است، چرا که روسیه کشور‌های دوست را شریک می‌نامد و صحبت از متحد، نشان‌دهنده هویت روابط مسکو و تهران است.

کارشناس روس گفت: دو کشور در بسیاری از موضوعات به توافق رسیدند و همکاری‌های دوجانبه مستمری وجود دارد که این امر در حجم وسیع مبادلات تجاری بین دو کشور منعکس شده است.

وی ادامه داد: در بسیاری از پرونده‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مانند سوریه شاهد همکاری دو کشور بودیم به طوری که دمشق، تهران و مسکو با پشتیبانی از یکدیگر موفق به مقابله با گروه‌های تروریستی در سوریه شدند و بدین طریق این کشور حاکمیت خود را حفظ کرد.

وی به مذاکرات هسته‌ای در وین اشاره کرد و گفت روسیه و چین به عنوان سپری در برابر چالش‌های غرب عمل می‌کنند، زیرا دو کشور در این مذاکرات در کنار ایران هستند.

اونتیکوف با اشاره به مانور‌های مشترک دریایی ایران، روسیه و چین، تصریح کرد: این مانور‌ها عمق روابط سه کشور را آشکار می‌کند و پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگ‌های اهمیت آن را در سطح منطقه و اهمیت آن را در روابط با روسیه و چین نشان می‌دهد.

کارشناس روس به اشتراک مواضع دو کشور در قبال پرونده سوریه و اشتراک مواضع دو کشور با چین در پرونده هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت این امر به یافتن راه‌حل در مذاکرات وین کمک می‌کند و به هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد از توافق بعدی خارج شود، کاری که ایالات متحده در دوره ترامپ انجام داد./فارس

کلمات کلیدی: روسیه رئیسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده