دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

ژنرال فرانسوی در مالی کشته شد+ عکس

کاخ الیزه روز یکشنبه (امروز) در بیانیه‌ای اعلام کرد، در نتیجه حمله به یک اردوگاه نظامی متعلق به ارتش فرانسه، یک سرتیپ فرانسوی کشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه ساعاتی بعد از رسانه‌ای شدن حمله به یک اردوگاه نظامیان این کشور در مالی، از مرگ یک نظامی ارشد فرانسوی خبر داد.

بنا بر گزارش منابع رسانه‌ای در فرانسه، کاخ الیزه (ریاست جمهوری فرانسه) با موضوع کشته شدن یک نظامی فرانسوی در کشور آفریقایی مالی بیانیه صادر کرد.

شبکه «فرانس ۲۴» خبر داد، دفتر امانوئل ماکرون اعلام کرد که در نتیجه حمله راکتی شب شنبه (دیشب) به اردوگاه نظامی «بارخین» در شهر گائو واقع در شمال مالی، سرتیپ «الکساندر مارتین» جان خود را از دست داد.

بنا بر گزارش این رسانه، بیش از چهار هزار نظامی فرانسوی در منطقه ساحل واقع در غرب آفریقا حضور دارند و اغلب این نیروها، در مالی مستقر هستند.

ریاست ستاد مشترک ارتش فرانسه هم در پیامی توییتری درباره کشته شدن این نظامی فرانسوی حین ماموریت در مالی را تسلیت گفت.

ژنرال فرانسوی در مالی کشته شد+ عکس

سرتیپ «الکساندر مارتین»



شبکه فرانس ۲۴ در گزارش خود درباره حضور نظامی فرانسه در مالی مدعی شد، پاریس از سال ۲۰۱۳ برای جنگ با «ستیزه‌جویان جهادگرا» وارد مالی شد و سالیانه ۸۸۰ میلیون یورو هزینه کرده و تا قبل از این ۵۳ نظامی فرانسوی هم جانشان را از دست داده بودند.

روابط میان مالی و فرانسه پس از کودتای آگوست ۲۰۲۰ در این کشور تنش آلود شده و مقامات «باماکو»، پایتخت مالی از پاریس خواسته‌اند تا در توافق دفاعی دو جانبه تجدید نظر کرده و نظامیانش را خارج کند.

فرانسه و مالی در سال ۲۰۱۳ توافق نظامی دو جانبه‌ای امضاء کردند و ارتش فرانسه عملیات نظامی خود علیه شورشیان که چند نقطه در شمال مالی را به کنترل خود در آورده بودند، آغاز کرد.

«چوگوئل مایگا» نخست‌وزیر مالی ۱۷ مهر ماه سال جاری گفته بود که کشورش زمانی که با طرف فرانسوی برای مبارزه با تروریسم در خاک مالی توافق کرد از پاریس فقط برای دریافت اطلاعات و پشتیبانی هوایی درخواست کرد و قرار نبود فرانسه نظامیانش را وارد خاک مالی کند. او همچنین گفته بود که فرانسه گروه‌های تروریستی را آموزش می‌دهد، تروریست‌هایی که از لیبی وارد مالی می‌شوند.

مالی از مستعمره‌های سابق فرانسه بود و مردم این کشور بار‌ها علیه فرانسه تظاهرات کرده‌اند. چندی قبل شهروندان مالی در اعتراض به اسلام‌ستیزی فرانسه تصاویر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه را آتش زدند. در پایگاه نظامی فرانسه در مالی که بزرگ‌ترین پایگاه نظامی این کشور در خارج فرانسه است ۵۱۰۰ نظامی حضور دارند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده