عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

ژنرال فرانسوی در مالی کشته شد+ عکس

کاخ الیزه روز یکشنبه (امروز) در بیانیه‌ای اعلام کرد، در نتیجه حمله به یک اردوگاه نظامی متعلق به ارتش فرانسه، یک سرتیپ فرانسوی کشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه ساعاتی بعد از رسانه‌ای شدن حمله به یک اردوگاه نظامیان این کشور در مالی، از مرگ یک نظامی ارشد فرانسوی خبر داد.

بنا بر گزارش منابع رسانه‌ای در فرانسه، کاخ الیزه (ریاست جمهوری فرانسه) با موضوع کشته شدن یک نظامی فرانسوی در کشور آفریقایی مالی بیانیه صادر کرد.

شبکه «فرانس ۲۴» خبر داد، دفتر امانوئل ماکرون اعلام کرد که در نتیجه حمله راکتی شب شنبه (دیشب) به اردوگاه نظامی «بارخین» در شهر گائو واقع در شمال مالی، سرتیپ «الکساندر مارتین» جان خود را از دست داد.

بنا بر گزارش این رسانه، بیش از چهار هزار نظامی فرانسوی در منطقه ساحل واقع در غرب آفریقا حضور دارند و اغلب این نیروها، در مالی مستقر هستند.

ریاست ستاد مشترک ارتش فرانسه هم در پیامی توییتری درباره کشته شدن این نظامی فرانسوی حین ماموریت در مالی را تسلیت گفت.

ژنرال فرانسوی در مالی کشته شد+ عکس

سرتیپ «الکساندر مارتین»



شبکه فرانس ۲۴ در گزارش خود درباره حضور نظامی فرانسه در مالی مدعی شد، پاریس از سال ۲۰۱۳ برای جنگ با «ستیزه‌جویان جهادگرا» وارد مالی شد و سالیانه ۸۸۰ میلیون یورو هزینه کرده و تا قبل از این ۵۳ نظامی فرانسوی هم جانشان را از دست داده بودند.

روابط میان مالی و فرانسه پس از کودتای آگوست ۲۰۲۰ در این کشور تنش آلود شده و مقامات «باماکو»، پایتخت مالی از پاریس خواسته‌اند تا در توافق دفاعی دو جانبه تجدید نظر کرده و نظامیانش را خارج کند.

فرانسه و مالی در سال ۲۰۱۳ توافق نظامی دو جانبه‌ای امضاء کردند و ارتش فرانسه عملیات نظامی خود علیه شورشیان که چند نقطه در شمال مالی را به کنترل خود در آورده بودند، آغاز کرد.

«چوگوئل مایگا» نخست‌وزیر مالی ۱۷ مهر ماه سال جاری گفته بود که کشورش زمانی که با طرف فرانسوی برای مبارزه با تروریسم در خاک مالی توافق کرد از پاریس فقط برای دریافت اطلاعات و پشتیبانی هوایی درخواست کرد و قرار نبود فرانسه نظامیانش را وارد خاک مالی کند. او همچنین گفته بود که فرانسه گروه‌های تروریستی را آموزش می‌دهد، تروریست‌هایی که از لیبی وارد مالی می‌شوند.

مالی از مستعمره‌های سابق فرانسه بود و مردم این کشور بار‌ها علیه فرانسه تظاهرات کرده‌اند. چندی قبل شهروندان مالی در اعتراض به اسلام‌ستیزی فرانسه تصاویر امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه را آتش زدند. در پایگاه نظامی فرانسه در مالی که بزرگ‌ترین پایگاه نظامی این کشور در خارج فرانسه است ۵۱۰۰ نظامی حضور دارند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار