سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

ورود مجلس به تاریک‌خانه شرکت های دولتی

ورود مجلس به تاریک‌خانه شرکت های دولتی سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس از شفاف شدن ۲۶ هزار میلیارد تومان از بخشی از درآمدهای شرکت ملی گاز و گنجاندن آن در ردیف های بودجه عمومی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۹۸

به گزارش راهبرد معاصر رحیم زارع در جمع خبرنگاران در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ که با حضور وزیر نفت و تعدادی از مدیران این وزارت خانه تشکیل شد، گفت: چندین دهه است که درآمدهای شرکت‌های دولتی برای هیچ‌کس آشکار نیست و این درآمدها وارد درآمدهای عمومی کشور، یعنی معیشت مردم نمی‌شود اما مجلس یازدهم از سال گذشته به این تاریک‌خانه‌ها ورود کرده است.

وی اضافه کرد: در راستای همین شفافیت، عصر امروز کمیسیون تلفیق ۲۶ هزار میلیارد تومان از مجموع ۱۵۵ هزار میلیارد تومان درآمدهای شرکت ملی گاز را که دولت هیچ اشاره‌ای در لایحه بودجه به آن نکرده بود شفاف کرد و به ردیف‌های بودجه اضافه شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1401 تأکید کرد: این رقم ۲۶ هزار میلیارد تومان تنها بخشی از درآمدهای شرکت ملی گاز است که در بخش درآمدی بودجه اضافه شد و ان‌شاءالله در بخش هزینه‌ها، آن را برای بخش‌هایی که نفع آن به همه مردم برسد، تصویب خواهیم کرد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار