وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود تکذیب ادعای افزایش افغانستانی‌ها در ایران سخنگوی دولت: با جدیت در مسیر اصلاحات ساختاری حرکت می‌کنیم پزشکیان: با جدیت پیگیر صدور به موقع مجوز‌های مورد نیاز سرمایه‌گذاران هستیم فیلم / رژه دریایی سپاه با ۳۰۰۰ فروند شناور در خلیج فارس

جزئیات سفر وزیر نفت و نمایندگان به ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه

حسین‌زاده رئیس کمیته نفت مجلس شورای اسلامی به تشریح سفرش همراه با وزیر نفت و رئیس کمیسیون انرژی مجلس به کشورهای ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه در آمریکای لاتین و دیدار با روسای جمهور و مقامات این کشور پرداخت و از انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر حسین‌ حسین‌زاده رئیس کمیته نفت مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در خصوص سفر خود همراه با وزیر نفت و رئیس کمیسیون انرژی مجلس به آمریکای لاتین بیان داشت: هفته گذشته و در راستای توسعه دپیلماسی انرژی و گسترش همکاری‌های نفتی و انرژی همراه با دکتر حسنوند رئیس کمیسیون انرژی در قالب هیات مشترکی از دولت و مجلس به ریاست دکتر اوجی وزیر نفت به کشورهای ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه سفر کردیم.

وی خاطرنشان کرد: در این سفر با آقایان «نیکولاس مادورو»، «میگل دایاز-کانل» و «دانیل اروتگا» روسای جمهور کشورهای ونزئولا، کوبا و نیکاراگوئه دیدار و گفتگو کردیم. آن‌ها در این دیدارها نسبت به مردم ایران، نظام جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب ابراز لطف داشتند. مادورو به نقش اثرگذار سردار شهید سلیمانی در برقراری امنیت در غرب آسیا نیز اشاره کردند و این شهید بزرگوار را ستودند.

حسین‌زاده گفت: در این سفر همچنین دیدارهایی با وزرای نفت و انرژی، امور خارجه و اقتصاد این کشورها داشتیم و در خصوص همکاری‌های چندجانبه در حوزه‌های نفت و انرژی، بانک و بیمه، کشاورزی، تبادل دانش فنی و... گفتگو کردیم.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی بیان داشت: در سفر به نیکاراگوئه با رئیس مجلس ملی آن کشور و رئیس و اعضای کمیسیون انرژی دیدار و گفتگو کردیم و اعلام داشتیم که مجلس ایران آماده است تا تجربیات خود را در راستای توسعه روابط بین‌المجالس و تقویت فعالیت پارلمانی بین ایران و کشور نیکاراگوئه در اختیار قرار دهد و زمینه افزایش همکاری‌ها را فراهم سازد.

وی با بیان اینکه تفاهم‌نامه‌هایی نیز در حوزه‌های اقتصادی و انرژی بین ایران و سه کشور به امضا رسید، عنوان کرد: ایران و کشورهای ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه تحت تحریم‌های آمریکا هستند و این کشورها با همکاری‌های مشترک می‌توانند بر تحریم‌ها غلبه یابند.

رئیس کمیته نفت مجلس خاطرنشان کرد: در راستای گسترش همکاری‌های نفتی بازدیدهایی نیز  از میادین نفتی، تاسیسات و پالایشگاه‌های این کشورها از جمله پالایشگاه پاراگوانا ونزوئلا داشتیم. کشور ونزوئلا بزرگترین ذخیره نفتی در اوپک و جهان را داراست و باتوجه به ظرفیت‌های پالایشگاهی که این کشور دارد، می‌توان پالایش فراسرزمینی در ونزوئلا انجام داد و عرضه بیشتری در بازار جهانی داشته باشیم.

وی اظهار داشت: ایران می‌تواند در زمینه صادرات نفت به کوبا نیز ایفای نقش کند. سرمایه‌گذاری در بخش انرژی در کوبا می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای کشورمان باشد. خوشبختانه با روی کار آمدن دولت جدید در نیکاراگوئه نیز ارتباطات دو کشور افزایش یافته و توافقاتی در بخش‌های مختلف اقتصادی اعم از دارو، علوم و تکنولوژی و صنعت صورت گرفته که ایران آماده است در حوزه نفت و انرژی با نیکاراگوئه همکاری داشته باشد.

حسین‌زاده در پایان گفت: خنثی‌سازی تحریم‌ها در حوزه نفت و انرژی نیازمند همکاری با کشورهای دوست حتی در دوردست‌هاست. با پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده، درصورت حمایت، ایران تا سال 1420 محور انرژی در جهان خواهد بود.

کلمات کلیدی: وزیر نفت
مطالب مرتبط
ارسال نظر