پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم

توضیحات قالیباف درباره اختلال در دستگاه‌های رأی‌گیری مجلس

توضیحات قالیباف درباره اختلال در دستگاه‌های رأی‌گیری مجلس رئیس مجلس گفت: کلیات طرح حمایت از کارخانجات و واحدهای تولیدی با وجود بررسی‌های صورت گرفته از سوی هیات رئیسه مجلس در صورت خصوص خرابی 5 دستگاه رای‌گیری در نهایت نتوانست رای لازم را بیاورد و به همین دلیل بایگانی شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۳۰۱

به گزاش راهبرد معاصر؛   محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 5 بهمن) در پاسخ به تذکر محمدحسین فرهنگی نماینده تبریز در خصوص رأی صحن علنی مجلس به دو فوریت طرح حمایت از کارخانجات تولیدی و واحدهای صنعتی اظهار داشت: بعد از اختلال در 5 دستگاه رأی‌گیری از نمایندگان مجلس و بررسی‌های صورت گرفته از سوی هیأت رئیسه مشخص شد که فقط 5 دستگاه خراب بوده است و در رأی گیری نتوانسته‌اند شرکت کنند؛ در زمان 30 ثانیه رأی‌گیری صورت گرفته در خصوص این طرح، آن 5 نماینده اعلام کردند که امکان رأی‌دهی ندارند.

 

وی افزود: هیأت رئیسه مجلس عدم رأی‌دهی این 5 نماینده با دستگاه رأی‌گیری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تایید کرد، اما آنها رأی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به صورت مکتوب به هیأت رئیسه اعلام کرده و گفتند که به این طرح رأی مثبت داده‌اند ولی با احتساب رأی این 5 نماینده طرح دو فوریتی حمایت از کارخانجات صنعتی و واحدهای تولیدی رأی لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نیاورد.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: طرح حمایت از کارخانجات صنعتی و واحدهای صنعتی در مجموع نتوانست رأی صحن علنی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کسب کند و بایگانی شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار