پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

چه کسانی فعلا واکسن نزنند؟

افرادی که علائم سرماخوردگی، گلودرد و آبریزش بینی دارند، برای تزریق واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر با توجه به اینکه اکثر بیماران دارای علائم خفیف هستند و به پزشک مراجعه نمی‌کنند، آمار دقیقی از تعداد بیماران نداریم؛ اما در کل آمار مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی صعودی است.محمدحسین سرمست اظهار کرد: افرادی که علائم سرماخوردگی، گلودرد و آبریزش بینی دارند، برای تزریق واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند. در شرایط فعلی تنها افرادی برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنند که هیچ گونه علائم بیماری سرماخوردگی ندارند تا بعد از دو هفته از تزریق واکسن ایمنی لازم در آن‌ها ایجاد شود.

وی افزود: روند تزریق دوز سوم واکسن در استان بیشتر از دوزهای اول و دوم است و کسانی که تمایلی به واکسن زدن نداشتند، دیگر مراجعه نمی‌کنند؛ اما افرادی که نسبت به سلامت خود اهمیت می‌دهند، دوز سوم را دریافت می‌کنند که تاکنون حدود ۲۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال خوزستان دوز سوم را تزریق کرده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مراجعه بیماران مبتلا به کرونا در خوزستان سیر صعودی دارد، به گونه‌ای که مراجعه امروز (سه‌شنبه) نسبت به روز قبل دو برابر شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه اکثر بیماران دارای علائم خفیف بوده و به پزشک مراجعه نمی‌کنند، آمار دقیقی از تعداد بیماران نداریم؛ اما در کل آمار مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی صعودی است.

سرمست، درخصوص موجودی واکسن استان گفت: همه نوع واکسن در مراکز واکسیناسیون خوزستان موجود است اما مردم باید توجه کنند که بهترین واکسن در دسترس‌ترین واکسن است.

درحال‌حاضر تمام شهرهای خوزستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده