اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

چه کسانی فعلا واکسن نزنند؟

افرادی که علائم سرماخوردگی، گلودرد و آبریزش بینی دارند، برای تزریق واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر با توجه به اینکه اکثر بیماران دارای علائم خفیف هستند و به پزشک مراجعه نمی‌کنند، آمار دقیقی از تعداد بیماران نداریم؛ اما در کل آمار مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی صعودی است.محمدحسین سرمست اظهار کرد: افرادی که علائم سرماخوردگی، گلودرد و آبریزش بینی دارند، برای تزریق واکسن کرونا به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنند. در شرایط فعلی تنها افرادی برای تزریق واکسن کرونا اقدام کنند که هیچ گونه علائم بیماری سرماخوردگی ندارند تا بعد از دو هفته از تزریق واکسن ایمنی لازم در آن‌ها ایجاد شود.

وی افزود: روند تزریق دوز سوم واکسن در استان بیشتر از دوزهای اول و دوم است و کسانی که تمایلی به واکسن زدن نداشتند، دیگر مراجعه نمی‌کنند؛ اما افرادی که نسبت به سلامت خود اهمیت می‌دهند، دوز سوم را دریافت می‌کنند که تاکنون حدود ۲۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال خوزستان دوز سوم را تزریق کرده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مراجعه بیماران مبتلا به کرونا در خوزستان سیر صعودی دارد، به گونه‌ای که مراجعه امروز (سه‌شنبه) نسبت به روز قبل دو برابر شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه اکثر بیماران دارای علائم خفیف بوده و به پزشک مراجعه نمی‌کنند، آمار دقیقی از تعداد بیماران نداریم؛ اما در کل آمار مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی صعودی است.

سرمست، درخصوص موجودی واکسن استان گفت: همه نوع واکسن در مراکز واکسیناسیون خوزستان موجود است اما مردم باید توجه کنند که بهترین واکسن در دسترس‌ترین واکسن است.

درحال‌حاضر تمام شهرهای خوزستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر