جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

هموار شدن مسیر صادرات واکسن اسپایکوژن

به گفته مدیرعامل شرکت سیناژن واکسن اسپایکوژن، ایرانی - استرالیایی در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم این واکسن را در اولویت قرار دهیم و راه صادراتی کشور را باز کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 25
کد خبر: ۱۱۹۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر شرکت سیناژن ظرفیت، واکسن اسپایکوژن را به سراسر دنیا صادر می‌کند و در حال هموار کردن بازار صادراتی کشور است.هاله حامدی فر، مدیرعامل شرکت سیناژن و مدیر گروه دارویی سیناژن گفت: واکسن اسپایکوژن، ایرانی - استرالیایی است که با همکاری میان یک شرکت تحقیقاتی در استرالیا و شرکت سیناژن ایران تولید شده است.

فایزر بیونتک یک شرکت تحقیقاتی است که توانسته است در فاز‌های اول واکسن را توسعه دهد و از یک مرحله به بعد واکسن را برای انبوه سازی به شرکت فایزر تحویل داده است. شرکت سیناژن و وکسین نیز شبیه به همین ساختار توانستند یک واکسن ایرانی - استرالیایی را با نام اسپایکوژن تولید کنند. بنابراین شرکت سیناژن توانست با دریافت این داده‌ها این تکنولوژی را به سرانجام برساند و وارد بازار مصرف شود. در حال حاضر این واکسن فاز ۲ و ۳ مطالعات بالینی خود را انجام داده است و بر روی دز یادآور مطالعه می‌کند.

حامدی فر گفت: ظرفیت تولیدات سیناژن ماهانه به تولید ۴ میلیون دز می‌رسد؛ اما همه این موارد به درخواست و اعلام نیاز کمیته واکسن وزارت بهداشت بر می‌گردد. در حال حاضر وزارت بهداشت ۶ میلیون دز واکسن کووید درخواست داشته است و ما نیز طبق قرارداد زودتر از موعد مقرر این تعداد را در مهر ماه به وزارت بهداشت تحویل داده ایم.

شرکت سیناژن ظرفیت صادرات واکسن اسپایکوژن را دارد؛ اما باید در گام نخست از خود یک رزومه خوب در کشور ارائه دهد تا بتواند در بازار صادراتی موفق حاضر شود.

او گفت: در حال حاضر در دنیا واکسن‌ به اندازه کافی وجود دارد؛ اما ما در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم این واکسن را در اولویت قرار دهیم و راه صادراتی کشور را باز کنیم./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر