بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

تزریق واکسن آسترازنکا ممنوع شد؟

روز گذشته خبری مبنی بر ممنوعیت تزریق دوز اول واکسن آسترازنکا برای تمام گروه‌های سنی در شهر مشهد در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها منتشر شد که واکنش دانشگاه علوم پزشکی را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۷۸۸

تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد ممنوع شد+ جزئیات

به گزارش راهبرد معاصر، در این اطلاعیه که خطاب به مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد صادر شده، آمده است:

۱- تزریق دوز اول واکسن برای تمام گروه‌های سنی ممنوع است.

۲- تزریق دوز دوم برای افراد زیر ۵۰ سال که دوز اول را آسترازنکا زده‌اند، با یادآوری احتیاطات انجام شود.

۳- تزریق دوز سوم برای افرادی که ۲ دوز واکسن غیر آسترازنکا گرفته‌اند، برای زیر ۵۰ سال ممنوع و بالای ۵۰ سال در صورت اصرار فرد با گرفتن تعهد مجاز است.

۴- به کلیه افرادی که واکسن استرازنکا دریافت می‌کنند، یادآوری شود که در صورت بروز علائم سردرد، تهوع، استفراغ، اختلال دید، لکه‌های قرمز و کبودی روی پوست سریعا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه نمایند.

تبصرہ: مطابق بخشنامه شماره ۳۰۰/۱۵۱۷۵/د مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۱ معاون محترم بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت افرادی که عازم خارج از کشور هستند و اصرار به تزریق واکسن آسترازنکا دارند و سن آن‌ها کمتر از ۵۰ سال است، با نامه امور بین‌الملل و گرفتن تعهد تزریق انجام شود.

 

علت توقف تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد



دکتر محمد پهلوان کاشی گفت: توقف موقت تزریق واکسن آسترازنکا در مشهد به علت کمبود آن است.

مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پیگیر تامین واکسن آسترازنکا هستیم، هر چند به زودی گروه‌های سنی مشمول این واکسن بر اساس برنامه‌ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تغییر خواهند کرد.

وی به مردم توصیه کرد در شرایط کنونی از واکسن‌های داخلی از قبیل اسپایکوژن و پاستاکووک به عنوان دز سوم در کنار واکسن برکت و سینوفارم استفاده کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار