گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اوکراین: احتمال حمله نظامی از جانب روسیه زیاد نیست

به گفته وزیر امور خارجه اوکراین هرچند استقرار شمار زیادی از نیروهای ارتش روسیه در امتداد مرز اوکراین، تهدید به شمار می رود، اما این میزان نیرو برای اقدام به حمله بزرگ کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر   دمیترو کوله با" وزیر امور خارجه اوکراین روز چهارشنبه به رغم تبلیغات گسترده غرب در باره حمله روسیه، گفت: هرچند استقرار شمار زیادی از نیروهای ارتش روسیه در امتداد مرز اوکراین، تهدید به شمار می رود، اما این میزان نیرو برای اقدام به حمله بزرگ کافی نیست.کوله وزیر امور خارجه اوکراین با افزود: تا این لحظه این شمار از نیروهای روسیه، برای تهاجم گسترده و تمام عیار به اوکراین از سراسر مرزهای مشترک، کافی نیست.

"سرگئی کورسونوسکی" سفیر اوکراین در ژاپن نیز تصریح کرد که احتمال بروز جنگی تمام‌عیار به دنبال تشدید تنش میان کی‌یف و مسکو، بسیار کم است، اما این تنش ممکن است موجب بروز مناقشات داخلی کوچک‌تر شود.

کورسونوسکی همچنین هشدار داد که حمله به کشوری با بیش از ده ها راکتور هسته ای، تاثیر منطقه‌ای فاجعه‌باری برای اروپا به همراه خواهد داشت. اگر بخواهیم در مورد مسئله نظامی سخن بگوییم، باید اشاره کنم که ما بسیار زیاد آماده هستیم و ارتش اوکراین آمادگی بسیار خوبی دارد.

اظهارات این دیپلمات اوکراینی در حالی مطرح شده که الکسی پاولوفسکی سفیر روسیه در اتریش گفت که مسکو هیچ طرحی برای تهاجم به اوکراین ندارد. نیروهای روس در مرزهای کشورمان مستقر هستند و تهدیدی محسوب نمی‌شوند.

کرملین نیز پیش از این بارها هر گونه طرحی را برای حمله به اوکراین تکذیب کرده اما خواستار تضمین هایی از سوی ائتلاف ناتو از جمله خودداری از عضویت اوکراین و توسعه بیشتر به شرق و بازگرداندن نیروهایش از کشورهای سابق عضو اتحاد جماهیر شوروی است.

همزمان بامذاکرات آمریکا و ناتو با روسیه، دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا همچنان خود را برای حمله احتمالی مسکو به اوکراین آماده می کند که شامل تهدید به استفاده از تحریم های مخرب علیه روسیه، ارسال سلاح و مهمات و دیگر تجهیزات به اوکراین و آمادگی برای اعزام ۸ هزار و ۵۰۰ نیرو به کشورهای ناتو در شرق اروپا است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر