عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

هشدار روسیه به آمریکا درباره تحریم پوتین

هشدار روسیه به آمریکا درباره تحریم پوتین پسکوف درباره تحریم «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هشدار داد و این اقدام را به لحاظ سیاسی مخرب توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر «دمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهور روسیه روز چهارشنبه درخصوص تحریم رئیس جمهور این کشور توسط غربی‌ها هشدار داد و گفت، مسکو برای روابط با برلین اهمیت بالایی قائل است.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، پسکوف در جمع خبرنگاران گفت: «زمان زیادی از روی کار آمدن اولاف شولتز نگذشته است و بدون شک صدراعظم مسائل داخلی زیادی پیش رو دارد و از سوی دیگر شاهد هستیم که غرب اروپا درباره مسائل اوکراین دچار هیجان کنترل‌نشده است».

سخنگوی کاخ کرملین افزود:‌ «دو طرف ارتباط مستقیم را حفظ کرده و اگر ضرورتی ایجاد شود تماس خواهند داشت. آلمان یکی از شرکای اصلی ما در غرب اروپا بوده و برای روابط‌مان اهمیت زیادی قائل هستیم و انتظار شکوفایی بیشتر روابط را داریم».

پسکوف در ادامه درباره تحریم «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هشدار داده این اقدام را به لحاظ سیاسی مخرب توصیف کرد. او خاطرنشان کرد پوتین تمام دارایی خود را در «روسیا بانک» نگه‌داری می‌کند که همین حالا نیز تحت تحریم قرار دارد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، او همچنین با اشاره اقدامات آمریکا برای دامن زدن به تنش‌ها در اوکراین گفت، روسیه منتظر است این هفته پاسخ مکتوب واشنگتن به پیشنهادات امنیتی مسکو را دریافت کند.

پسکوف در ادامه گفت، پوتین طی روزهای آینده با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه گفت‌وگو خواهد کرد. وی خاطرنشان کرد ادعای آمریکا درباره اعزام نیرو به اروپا درصورت حمله روسیه به اوکراین بر روی گفت‌وگوها تأثیری نخواهد داشت زیرا مرحله کنونی این گفت‌وگوها به پایان رسیده است.

گفتنی است ماکرون قصد دارد علاوه بر پوتین، با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین نیز به‌صورت تلفنی گفت‌وگو کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار