آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

واکنش خطیب‌زاده به ادعاهای انگلیس درباره مذاکرات وین

خطیب زاده گفت:اظهارات غیر مسئولانه و بی‌مبنا برگ دیگری از بازی توخالی انگلیس و برخی کشورهای غربی برای مقصر نمایی و پوشاندن سالها بی‌عملی و همراهی با تحریم ‌های غیرقانونی و غیرانسانی ایالات متحده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه امشب (چهارشنبه) در پاسخ به اظهارات روز گذشته «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس مبنی بر اینکه ایران مسئول به بن بست کشیدن احتمالی مذاکرات در وین بوده و در این صورت همه گزینه ها روی میز است، اعلام کرد: این اظهارات غیر مسئولانه و بی‌مبنا برگ دیگری از بازی توخالی انگلیس و برخی کشورهای غربی برای مقصر نمایی و پوشاندن سالها بی‌عملی و همراهی با تحریم ‌های غیرقانونی و غیرانسانی ایالات متحده است.

خطیب زاده تاکید کرد: استفاده از اینگونه گزاره های نخ‌نما شده‌ و تهدیدهای توخالی، از مسئولیت حقوقی و اخلاقی این کشور در نقض برجام نمی کاهد و البته هیچگونه خللی در عزم جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق با کیفیت، پایدار و قابل اتکا، به نحوی که منافع مردم ایران را تامین کند ایجاد نمی کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان اظهار داشت: همانگونه که بارها گفته شده، تنها صبر راهبردی ایران بوده که شرایط را برای انجام مذاکرات در این مرحله مهیا کرده است. اما روشن است این پنجره تا ابد باز نمی ماند و ضروری است طرف های مقابل به جای بازی تکراری مقصر نمایی و به کارگیری ادبیات های ملال آور که خودشان بهتر از هر کس دیگری می دانند تا چه حد بی پشتوانه است، تمام توان و همت خود را به کار گیرند که این آخرین بخت در پای میز مذاکرات از دست نرود.

به گزارش فارس، در حالی که دور هشتم مذاکرات وین در جریان است، «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس دیروز (سه شنبه) در اظهاراتی در پارلمان این کشور عنوان کرد که پیشرفت در مذاکرات به اندازه کافی سریع نبوده است.

وی گفت: این مذاکرات فوری است و پیشرفت به اندازه کافی سریع نبوده است. ما به همکاری نزدیک با متحدان خود ادامه می‌دهیم، اما مذاکرات به بن‌بست خطرناکی نزدیک می‌شود. ایران اکنون باید انتخاب کند که آیا می‌خواهد توافقی را نهایی کند یا مسئول فروپاشی برجام باشد و اگر برجام فرو بپاشد، همه گزینه‌ها روی میز است.

گفتنی است وزیر خارجه انگلیس در حالی از بن بست سخن می گوید که «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی دستگاه دیپلماسی اخیراً در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره مذاکرات وین اظهار داشت:گفت‌وگوها در مسیر درستی قرار گرفته و بن بست لاینحلی نداریم. تصمیمات خاص سیاسی باید اتخاذ شود که این تصمیمات خاص سیاسی نیازمند تصمیمات در پایتخت‌های کشورهاست و منتظریم این تصمیمات گرفته شود.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: عدم رسیدن به یک توافق، برای هیچ طرفی جذابیت نخواهد داشت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار