سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

سیاری: دشمنان قدرت دریایی ایران را باور دارند

سیاری: دشمنان قدرت دریایی ایران را باور دارند رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به قدرت بالای نیروی دریایی ارتش گفت: امروز اگر دشمن از نیروی دریایی ایران فاصله می‌گیرد به معنای باور و درک این قدرت است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 27
کد خبر: ۱۱۹۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر امیر دریادار حبیب‌الله سیاری صبح امروز در مراسم بدرقه هشتادمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه یکم امامت نداجا بندرعباس اظهار داشت: طبق بیان مقام معظم رهبری، کشور ما یک کشور دریایی است و ما چه از جنوب و چه از شمال مرز دریایی داریم و هرچقدر ما توانمند باشیم می‌توانیم از این فرصتی که خداوند در اختیار ما قرار داده است استفاده کنیم. 

وی افزود: دریا هم منبع قدرت است و هم ثروت و اگر ما تاکنون از دریا برای قدرت و ثروت استفاده نکردیم علتش توطئه‌های استعمار و استکبار بوده‌ است.

وی ادامه داد: دریا منافعی دارد و حضرت آقا زمانی که از ناوگان جنوب بازدید کردند منافع دریاها را متعلق به ملت‌ها دانست و راه این بهره‌برداری نیز اقتدار است که اگر اقتدار داشته باشیم می‌توانیم از منابع موجود در دریا برای توسعه دریا محور کشور استفاده کنیم.

امیر سیاری بیان‌کرد: در دریا منابع خدادادی بسیاری وجود دارد که منابع غذایی‌، انرژی‌های موجود و تجارت دریایی از جمله آن است؛ 90 درصد تجارت ما از طریق دریا است بر همین مبنا دیپلماسی دریایی نیز مهم است، در دریا منابعی وجود دارد که باید از آن‌ها استفاده کنیم و سیاست‌های استعماری دشمن را شکست داده و پوزه آنان را به خاک بمالیم و مجدد نظریه بازگشت به دریا را احیا کنیم. 

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح‌ کرد: مهم‌ترین بعد اقتدار در دریا داشتن نیروی دریایی قوی است و اگر این مهم محقق شود می‌توانیم از منابع دریایی برای پیشرفت استفاده کنیم و اگر نیروی دریایی نباشد امکان استفاده از این منابع عظیم نیز وجود نخواهد داشت، از سالی که رهبری معظم انقلاب در هرمزگان حضور پیدا کردند حرکت به سوی اقتدار آغاز شده است و امروز شاهد اعزام هشتادمین ناوگروه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز اگر دشمن از نیروی دریایی فاصله می‌گیرد یعنی می‌داند قدرت دریایی ما چقدر است و اگر امروز در خلیج عدن و شمال اقیانوس هند و سایر دریاها حضور نیروی دریایی را می‌بینیم و امنیت برقرار می‌کنیم یعنی اقتدار دریایی داریم. 

وی اضافه کرد: برگزاری رزمایش مرکب با چین و روسیه به فرماندهی ایران معنای ویژه و خاصی دارد که یعنی آن‌ها توان نیروی دریایی ارتش را قبول دارند و ایران را به عنوان یک قدرت دریایی به رسمیت می‌شناسند.

سیاری تاکید کرد: امروز اگر ما در همایش فرماندهان حاشیه اقیانوس هند حضور داریم یعنی کشورهای دنیا ما را بعنوان یک قدرت دریایی قبول دارند و با این اقتدار دریایی می‌توانیم از منابع دریا استفاده کنیم، امروزه به مانند همان کاری که در دفاع مقدس انجام و 10 هزار کشتی توسط نیروی دریایی ارتش اسکورت شد؛ با قدرت کشتی‌های تجاری و نفتی را اسکورت می‌کنیم تا به تعبیر رهبری اقتصاد کشور با این اقدامات سالم بماند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران اضافه‌ کرد: شما نیروهای نظامی فعال در دریا امروز باعث می‌شوید که اقتدار و قدرت دریایی داشته باشیم و همت خانواده‌های شما نیز قابل ستایش است، ما جانمان را برای اقتدار، استقلال و تمامیت ارضی کشور در طبق اخلاص می‌گذاریم.

وی عنوان‌ کرد: آخرین ماموریتی که ناوگروه 75 نیروی دریایی انجام داد یک حرکت بزرگ بود که اثراتش در دنیا ماند و نشان داد توان رزمی، آموزشی، دانشی و توان ماندگاری ما در دریا چقدر است که از مقابل 55 کشور عبور کنی و در هیچ بندری پهلو نگیری و این محقق نمی‌شود؛ مگر با ایثار، از خود گذشتگی و دانش شما افسران نیروی دریایی و در این ماموریت بدانید که اول یک بحث آموزشی را دنبال می‌کنید و قرار است فرماندهانی را تربیت کنید که آینده‌سازان نیروی دریایی هستند بنابراین در تمام حرکات خود الگو باشید تا دانشجویان از شما به نحو احسن استفاده کنند.

دریادار سیاری اظهار داشت: در دریاها وقتی پرچم جمهوری اسلامی ایران باد می‌خورد و از جلوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای عبور می‌کنیم؛ این حضور برای سایر کشورها الهام بخش است که چطور ایران اسلامی با انواع تحریم‌ها اینگونه به اقتدار رسیده‌ و در دریاها حضور دارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار