شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ژنرال صهیونیستی: ایران توانایی نظامی و پهپادی بالایی دارد

رئیس سابق ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ایران توانایی نظامی و پهپادی بالایی دارد و حمله به تاسیاست هسته‌ای ایران دشوار است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 28
کد خبر: ۱۱۹۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر،  «گادی آیزنکوت» رئیس سابق ستاد ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی با اذعان به توان هسته‌ای ایران گفت: «ایران کشوری بسیار پیشرفته از نظر علم و فناوری است و توانایی نظامی و پهپادی بالایی دارد. چند سال پیش آمریکایی‌ها یکی از پیشرفته‌ترین پهپاد‌های خود را به آسمان ایران فرستادند، اما ایرانی‌ها توانستند با اخلال در موتور آن این پهپاد را سرنگون کنند. بعد از یک سال ما شاهد پهپادهایی ساخت ایران مشابه پهپاد آمریکایی بودیم.»

 

«گادی آیزنکوت» در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی معاریو، درباره قدرت هسته‌ای ایران اذعان داشت: «حمله به تأسیاست هسته‌ای ایران دشوار است. زیرا آن‌ها تمام زیرساخت‌های هسته‌ای خود را در سراسر ایران پراکنده و در اعماق زمین پنهان کرده‌اند. سانترفیوژ‌های ایران پیشرفته هستند و با درصد بالایی غنی‌سازی می‌کنند.»

 

او همچنین با اشاره به توافق هسته‌ای ایران ادعا کرد که همه نخست‌وزیران رژیم صهیونیستی معتقدند که باید مانع از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران شد. اما ایران غزه نیست و یک قدرت منطقه‌ای است.

 

روز پنجشنبه روزنامه معاریو با انتشار بخش دیگر از مصاحبه این مقام صهیونیستی ادعا کرده بود که رژیم صهیونیستی یک سال و نیم قبل از تررو شهید سردار سلیمانی، فرمانده نیرو‌های قدس، تصمیم به ترور او گرفته بود.

 

«گادی آیزنکوت» درباره ترور شهید سلیمانی، مدعی شد: «پس از حملات راکتی از سوریه به جولان اشغالی، ما تصمیم به ترور قاسم سلیمانی گرفتیم، اما نتوانستیم محل اقامت او را پیدا کنیم.»

 

ترور سپهبد سلیمانی به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا صورت گرفت و واکنش‌های بین‌المللی زیادی را به همراه داشت. حتی چندی پیش نیز برخی از مقامات ارشد دولت ترامپ فاش کردند او احساس می‌کند در ترور سپهبد سلیمانی از سوی رژیم صهیونیستی مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

 

پیش تر نیز «تامیر هیمن» رئیس سابق اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی در مصاحبه با مجله «مرکز میراث اطلاعاتی» این رژیم موسم به «مابات مالام» اعتراف کرد سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در ترور دو تن از ژنرال‌های بزرگ محور مقاومت، «قاسم سلیمانی» فرمانده ایرانی و دیگری «بهاء ابو العطا» فرمانده جنبش جهاد اسلامی فلسطین،دست داشته است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر