شناسایی سویه جدید کرونا با نرخ انتقال پذیری و مرگ و میر بالاتر-راهبرد معاصر
شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست اسکان اضطراری بیش از ۱۲۰ نفر گرفتار در برف در نیشابور/ استقرار ۲ اتوبوس برای اسکان بی‌خانمان‌ها

شناسایی سویه جدید کرونا با نرخ انتقال پذیری و مرگ و میر بالاتر

دانشمندان چینی در خصوص یک سویه جدید کرونا هشدار دادند که قادر است از هر سه نفر، یک نفر را به کام مرگ بکشاند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان ووهان چین که برای نخستین بار در سال ۲۰۱۹ توانستند کووید۱۹ را کشف کنند، اکنون در خصوص ظهور نوع جدیدی از کرونا در آفریقای جنوبی به نام «NeoCov» هشدار دادند که نرخ انتقال پذیری و مرگ و میر بالاتری دارد.

اگرچه طبق این گزارش NeoCov جدید نیست و با ویروس «نشانگان تنفسی خاورمیانه» یا همان مرس (MERS-cov) که در سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۵ در کشور‌های خاورمیانه کشف شد، مرتبط بوده و همچنین شبیه «SARS‑CoV‑۲» (عامل کووید-۱۹) است، اما دانشمندان از قابلیت انتقال این ویروس از حیوانات به انسان سخن می‌گویند.

دانشمندان ووهان چین با انتشار مقاله‌ای در پایگاه «bioRxiv» اعلام کردند که سویه «NeoCov» می‌تواند از تمامی سویه‌های پیشین، مرگبارتر باشد. در حالی که NeoCoV در جمعیت خفاش‌ها در آفریقای جنوبی کشف شده و تا کنون در میان این حیوانات شیوع پیدا کرده است، حال بر اساس این پژوهش جدید دانشمندان چینی، می‌تواند انسان‌ها را نیز آلوده کند.

طبق اعلام محققان دانشگاه ووهان و موسسه بیوفیزیک «آکادمی علوم چین» تنها یک جهش دیگر لازم است تا این ویروس بتواند به سلول‌های انسانی نیز نفوذ کند.

این محققان اعلام کردند این ویروس جدید کرونا به دلیل اتصال متفاوتی که به گیرنده «ACE ۲» به نسبت پاتوژن کرونا دارد، مسئله‌ای خطرناک به حساب می‌آید که در نتیجه آن، نه آنتی بادی‌ها و نه مولکول‌های پروتئینی تولید شده توسط فرد مبتلا به بیماری‌های تنفسی و یا افراد واکسینه شده، هیچ کدام نمی‌توانند محافظتی در برابر «NeoCoV» ایجاد کنند.

به گفته این دانشمندان چینی، NeoCov می‌تواند ترکیب بالقوه‌ای از مرگباری ویروس مرس و انتقال پذیری بالای ویروس کرونای کنونی (کووید-۱۹) باشد؛ به طوری که از هر سه مبتلا، جان یک نفر را بگیرد.

منبع: اسپوتنیک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده