پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

شناسایی سویه جدید کرونا با نرخ انتقال پذیری و مرگ و میر بالاتر

دانشمندان چینی در خصوص یک سویه جدید کرونا هشدار دادند که قادر است از هر سه نفر، یک نفر را به کام مرگ بکشاند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: ۱۱۹۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان ووهان چین که برای نخستین بار در سال ۲۰۱۹ توانستند کووید۱۹ را کشف کنند، اکنون در خصوص ظهور نوع جدیدی از کرونا در آفریقای جنوبی به نام «NeoCov» هشدار دادند که نرخ انتقال پذیری و مرگ و میر بالاتری دارد.

اگرچه طبق این گزارش NeoCov جدید نیست و با ویروس «نشانگان تنفسی خاورمیانه» یا همان مرس (MERS-cov) که در سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۵ در کشور‌های خاورمیانه کشف شد، مرتبط بوده و همچنین شبیه «SARS‑CoV‑۲» (عامل کووید-۱۹) است، اما دانشمندان از قابلیت انتقال این ویروس از حیوانات به انسان سخن می‌گویند.

دانشمندان ووهان چین با انتشار مقاله‌ای در پایگاه «bioRxiv» اعلام کردند که سویه «NeoCov» می‌تواند از تمامی سویه‌های پیشین، مرگبارتر باشد. در حالی که NeoCoV در جمعیت خفاش‌ها در آفریقای جنوبی کشف شده و تا کنون در میان این حیوانات شیوع پیدا کرده است، حال بر اساس این پژوهش جدید دانشمندان چینی، می‌تواند انسان‌ها را نیز آلوده کند.

طبق اعلام محققان دانشگاه ووهان و موسسه بیوفیزیک «آکادمی علوم چین» تنها یک جهش دیگر لازم است تا این ویروس بتواند به سلول‌های انسانی نیز نفوذ کند.

این محققان اعلام کردند این ویروس جدید کرونا به دلیل اتصال متفاوتی که به گیرنده «ACE ۲» به نسبت پاتوژن کرونا دارد، مسئله‌ای خطرناک به حساب می‌آید که در نتیجه آن، نه آنتی بادی‌ها و نه مولکول‌های پروتئینی تولید شده توسط فرد مبتلا به بیماری‌های تنفسی و یا افراد واکسینه شده، هیچ کدام نمی‌توانند محافظتی در برابر «NeoCoV» ایجاد کنند.

به گفته این دانشمندان چینی، NeoCov می‌تواند ترکیب بالقوه‌ای از مرگباری ویروس مرس و انتقال پذیری بالای ویروس کرونای کنونی (کووید-۱۹) باشد؛ به طوری که از هر سه مبتلا، جان یک نفر را بگیرد.

منبع: اسپوتنیک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار