گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

انگلیس:در صورت پایبندی ایران به توافق تحریم‌ها لغو می‌شود

انگلیس:در صورت پایبندی ایران به توافق تحریم‌ها لغو می‌شود معاون وزارت خارجه انگلیس در امور خاورمیانه گفت:ما به ایران پیشنهاد داده‌ایم که در صورت پایبندی به توافق، تحریم‌ها لغو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۲۰۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر معاون وزارت خارجه انگلیس بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران بدون اشاره به خلف وعده‌های متعدد این کشور و تروئیکای اروپا، خواستار پایبندی ایران به توافق هسته‌ای شد.

معاون وزارت خارجه انگلیس در امور خاورمیانه در گفت‌وگو با شبکه خبری «الجزیره» گفت: « ما به ایران پیشنهاد داده‌ایم که در صورت پایبندی به توافق، تحریم‌ها لغو می‌شود. این مقام ارشد انگلیسی در ادامه خواستار توقف فوری غنی سازی از سوی ایران شد.

سخنان این دیپلمات ارشد انگلیسی یک روز بعد از اعلام تنفس در دور هشتم مذاکرات وین انجام شد.

ریاست‌جمهوری فرانسه نیز روز یکشنبه اعلام کرد «امانوئل ماکرون» در تماس روز قبل خود با آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران بر نیاز به تسریع تلاش‌ها برای دستیابی به پیشرفت در مذاکرات وین تاکید کرد.

ریاست‌جمهوری فرانسه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ماکرون بر اعتقاد خود مبنی بر امکان‌پذیر و ضروری بودن راه‌حل دیپلماتیک تاکید کرد و گفت که هرگونه توافق مستلزم تعهد روشن و کافی از سوی همه طرف‌ها است.»

در این بیانیه آمده است: «چند ماه پس از از سرگیری مذاکرات در وین، ماکرون بر لزوم تسریع برای دستیابی سریع به پیشرفت ملموس در این زمینه تاکید کرد.»

عصر جمعه هشتم بهمن ماه و در حالی که مذاکرات دور هشتم برای رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران در پایتخت اتریش در جریان بود، اعلام شد که براساس تفاهم صورت گرفته بین هیأت‌های مذاکره‌ کننده ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) و هماهنگ کننده اتحادیه اروپا در وین، این دور به مدت حدود یک هفته تنفس خواهد داشت و هیأت‌های مذاکره‌ کننده روز شنبه نهم بهمن ماه برای رایزنی و مشورت، به پایتخت‌ها بازمی‌گردند.

در همین خصوص یک منبع آگاه به خبرنگار فارس گفت که با توجه به اهمیت موضوعات باقیمانده و لزوم اتخاذ تصمیمات سیاسی، براساس تفاهم صورت گرفته هیأت‌ها برای مشورت و رایزنی به پایتخت‌ها مراجعت می‌کنند و بعد از این وقفه یک هفته‌ای، مذاکرات از سر گرفته خواهد شد.

این منبع با بیان این‌که روند گفت‌وگوها در مجموع سازنده و رو به جلو بوده، اظهار داشت: «اگر طرف‌های مقابل پس از بازگشت از پایتخت‌ها تصمیمات لازم را اتخاذ کنند، امکان حرکت سریع‌تر به سمت توافق وجود دارد.»/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار