جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

تجمع معلمان و فرهنگیان مقابل مجلس امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۰

معلمان و فرهنگیان در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی معلمان امروز دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ مقابل مجلس تجمع کردند. معلمان در روز‌های شنبه و یکشنبه نیز در مدارس دست به تحصن و اعتصاب سراسری زدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۰۴
تعداد نظرات: ۵ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، معلمان و فرهنگیان در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی معلمان امروز دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ مقابل مجلس تجمع کردند. معلمان در روز‌های شنبه و یکشنبه نیز در مدارس دست به تحصن و اعتصاب زدند.

 

تجمع  معلمان و فرهنگیان مقابل مجلس امروز 11 بهمن 1400

 

معلمان و فرهنگیان در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی معلمان امروز دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ مقابل مجلس تجمع کردند.

 

اعتصاب سراسری معلمان به دومین روز کشید

 

گروهی از معلمان ایران که در اعتراض به وضعیت معیشتی و پایین بودن حقوق خود از روز شنبه در شهر‌های مختلف تحصن سراسری خود را آغاز کرده بودند، در روز یکشنبه ۱۰ بهمن بار دیگر در چندین استان دست به تحصن زده و از رفتن به کلاس‌های درس حضوری یا آنلاین سر باز زدند.

 

محمد حبیبی، سخنگوی کانون صنفی معلمان ایران با اعلام تحصن همکارانش در روز دوم در «سیصد شهر» کشور، در توییتر نوشت که شمار شرکت‌کنندگان در روز دوم بیشتر از روز اول بوده است.

شرکت‌کنندگان در تحصن سراسری معلمان همچنین به عدم اجرای کامل رتبه‌بندی، خصوصی‌سازی آموزش و پرورش و نقض اصل آموزش رایگان اعتراض دارند.

بر اساس لایحه رتبه‌بندی معلمان که در اواخر دولت روحانی تصویب شد، پایه و حقوق معلمان باید افزایش یافته و به دست‌کم ٨٠ درصد دستمزد اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها برسد، اما دولت سیزدهم با استدلال کمبود بودجه از اجرای کامل آن خودداری کرده و خواستار اصلاح این لایحه شده است.


تحصن سراسری معلمان از جمله دامنه‌دارترین اعتراضات صنفی در ایران بوده است. آن‌ها در ماه‌های اخیر چندین بار در اعتراض به وضعیت شغلی خود دست به تحصن و اعتصاب زده‌اند.

کانون صنفی معلمان برای ادامه تحصن در روز سوم، یعنی دوشنبه ۱۱ بهمن از ساعت ۱۰ بامداد نیز فراخوان داده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
0
0
از تمامی عزیزانی این تجمعات رومدیریت میکنن صمیانه تشکر میکنم و مطمنم این اعتراضات ادامه دار خواهد بود من حمایت میکنم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۱
0
0
همه جا حقوق ها بی سر و صدا اضافه شده،نوبت به معلم می رسد میگن دولت بودجه ندارد!!!
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۲
0
0
شمامعلمین مگه کارهم میکنین مگین حقوق مون کمه همیشه تعطیلین ،انوقت میگین حقوقمون کمه؟! باعث وبانی تورم خواهیدشد،،
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۲
0
0
رتبه بندی نمی خواهیم قیمت کالاهارابرگردانیدبه ۳سال قبل وقیمت اجاره هارابرگردانیدبه سه چهارسال قبل
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۳
0
0
به شما ربطی نداره چطور حقوق ومفت خوری شما باعث گرانی نمیشه دیگه دوران بی حبری ونا اگاهی تمام شده
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار