تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان
اخبار رتبه بندی معلمان؛

توضیحات جدید درباره علت ایراد شورای نگهبان به رتبه بندی معلمان

توضیحات جدید درباره علت ایراد شورای نگهبان به رتبه بندی معلمان عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس درباره دلایل رد لایحه رتبه بندی از سوی شورای نگهبان گفت: نظر دولت این است که مجلس از اصلاحاتی که در زمان بررسی لایحه در صحن داشته، صرفنظر کرده و لایحه اولیه با اعتبارات ۸ هزار میلیاردی را مبنا قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا احمدی عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت لایحه رتبه بندی گفت: یکی از موضوعات اصلی در بحث رتبه بندی اختلاف نظر دولت و مجلس درباره میزان اعتبارات اختصاص یافته برای اجرای طرح به ویژه در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ است.

وی افزود: واقعیت این است که در یک سال گذشته درباره میزان اعتبارات تخصیص یافته به این لایحه اظهار نظرات مختلفی از سوی نمایندگان دولت سابق و فعلی بیان شده است. به طوری که در دولت قبل ابتدا بیان شد که ۶۰ هزار میلیارد برای اجرای رتبه بندی در نظر گرفته شده که این رقم به مرور به ۲۵ هزار میلیارد در دولت قبل رسید و در دولت سیزدهم نیز طی جلسات مشترکی که با نمایندگان دولت در مجلس داشتیم، در نهایت مقرر شد که دولت ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای رتبه بندی در سال ۱۴۰۰ تخصیص دهد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس در تشریح علت بازگشت لایحه رتبه بندی توسط شورای نگهبان، خاطرنشان کرد: مسئولان دولت در آخرین اظهارات خود اعلام کرده‌اند که امکان اجرای رتبه بندی در سال جاری را ندارند، ولی برای اجرای آن در سال آینده اعتبارات لازم را در نظر گرفته‌اند. از سوی دیگر نظر دولت این است که مجلس از اصلاحاتی که در زمان بررسی لایحه در جلسات علنی داشته، صرف نظر کند و در حقیقت لایحه اولیه تقدیمی دولت که اعتبارات آن ۸ هزار میلیارد بود، مبنای اجرای رتبه بندی در سال جاری قرار گیرد که این مسئله فعلا با مقاومت مجلس مواجه شده است.

احمدی ادامه داد: همین اختلاف نظر میان مجلس و دولت موجب شده تا دولت تاکنون نامه تامین اعتبار برای اجرای مصوبه مجلس درباره رتبه بندی را امضا نکند. در همین راستا کمیسیون آموزش و شخص رئیس مجلس در تلاش هستند تا با رایزنی با دولت این مسئله را هر چه سریع‌تر حل و فصل کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار