دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

زنگ انقلاب در مدارس سراسر کشور طنین انداز شد

همزمان با سالروز ورود تاریخی امام خمینی (ره) به میهن، زنگ انقلاب در مدارس سراسر کشور طنین‌انداز شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، زنگ انقلاب در مدارس سراسر کشور به صدا در آمد؛ مراسم نمادین زنگ انقلاب نیز در دبستان دخترانه ایمان منطقه ۱۲ شهر تهران برگزار شد.

زنگ نمادین انقلاب توسط دانش‌آموز ستاره رضایی فرزند مدافعان شهید سلامت نواخته شد.

به گزارش فارس، امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ۱۲ بهمن سال ۵۷، پس از ۱۴ سال تبعید به میهن اسلامی بازگشت؛ ساعت ۹ و ۲۰ دقیقه گروهی از منتخبین کمیته استقبال از امام خمینی (ره) وارد هواپیمای حامل ایشان شدند و رأس ساعت ۹ و ۳۳ دقیقه و ۳۰ ثانیه، امام خمینی (ره) از پله‌های هواپیما فرود آمدند.

هر سال ۱۲ بهمن، همزمان با سالروز ورود تاریخی ایشان به میهن اسلامی، ساعت ۹ و ۳۳ دقیقه صبح، زنگ مدارس، سوت قطارها، کشتی‌ها به صدا درمی‌آید و زنگ انقلاب در سراسر کشور طنین‌انداز می‌شود.

بر اساس مصوبه هشتصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، نواختن زنگ مناسبت‌های ملی ـ اسلامی در مدارس کشور ساماندهی شد.

طبق این مصوبه مقرر شده است در طول سال تحصیلی فقط ۳ زنگ خاص به صورت همزمان در مدارس کشور در ۳ مناسبت آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت دفاع مقدس (اول مهر)، روز دانش‌آموز و استکبار ستیزی (۱۳ آبان) و زنگ انقلاب اسلامی (۱۲ بهمن) نواخته شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر