بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

مربی سابق بارسلونا در راه ایران؟

وحید شمسایی سرمربی تیم ملی فوتسال ایران مذاکره با دو مربی اسپانیایی را در دستور کار قرار دارد؛ یکی که سابقه کار در بارسلونا را دارد و دیگری که همین چند سال پیش سرمربی ایران بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر وحید شمسایی بعد از انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال ایران اعلام کرد که به دنبال یک مربی تمرین دهنده اسپانیایی خواهد بود.

شمسایی در کادر فنی خود از شهاب سفال منش به عنوان بدنساز، مصطفی نظری به عنوان مربی دروازه بان و یک اسپانیایی به عنوان مربی تمرین دهنده استفاده خواهد کرد.

مذاکره با مربیان مختلف اسپانیایی از سوی شمسایی و سفال منش در روزهای گذشته در جریان بوده است و همچنان ادامه دارد.

یکی از این مربیان، «میگوئل آن درس مورنو» است که سابقه زیادی در کار مربیگری و تیم‌های مطرح دنیا دارد. مورنو علاوه بر کار در تیم ملی اسپانیا، در تیم‌های باشگاهی اینترمووی‌استار و بارسلونا اسپانیا به عنوان نفر دوم کادر فنی حضور داشته است. او در حال حاضر یکی از اعضای کادر فنی تیم ملی فوتسال آلمان است.

گزینه دیگر وحید شمسایی «خسوس کاندلاس» است؛ مربی اسپانیایی که حدود دو سال سرمربی تیم ملی ایران بود. البته بعید است کاندلاس به پیشنهاد ایران و حضور به عنوان دستیار پاسخ مثبت بدهد بخصوص اینکه در دوران حضور این مربی اسپانیایی در تیم ملی، وحید شمسایی همواره یکی از منتقدان او محسوب می‌شد.

شمسایی بعد از قهرمانی با تیم تاسیسات دریایی در جام باشگاه‌های آسیا، با بیان اینکه خسوس دوست نداشته تاسیسات به این عنوان برسد، گفته بود: «اگر قرار است مربی به فوتسال ما بیاید، باید بزرگ‌تر از فوتسالمان باشد نه کوچک‌تر. خسوس واقعاً کوچک‌تر از فوتسال ما بود و نتایجش هم خوب نبود!»

از سوی دیگر مربیانی در این سطح بدون داشتن قراردادی با مبلغی در حدود سالانه ۱۰ هزار دلار حاضر به همکاری نیستند و با توجه به مشکلات مالی فدراسیون فوتبال بعید است مربیانی در این سطح به تیم ملی ایران بیایند؛ مگر اینکه فدراسیون قول تامین منابع مالی را به وحید شمسایی داده باشد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده