انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

انبارلویی: دلیل تخلف آقای ظریف از راهبردهای کلی نظام چیست؟/هرگونه گفت‌وگو در هر سطحی با آمریکایی‌ها خلاف عقل است

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت:‌ وقتی آمریکایی به متن قرارداد و توافقات خود در برجام عمل نمی‌کنند بنابراین باب مذاکره را می‌بندند؛ من تعجب می‌‌کنم آقای ظریف به چه دلیل دوباره مذاکره کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۲۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدکاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی  با دیدار محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با دایان فاینستین سناتور دموکرات آمریکا در سازمان ملل واکنش نشان داد.

 

وی گفت: متأسفانه شاهد این هستیم که دولت از راهبردهای کلی نظام که توسط مقام معظم رهبری مطرح وتدوین می‌شود تخلفات زیادی دارد.

 

انبارلویی خاطرنشان کرد: ما قراردادی را با شش کشور جهان و در رأس آنان آمریکایی‌ها صورت دادیم و از فردای انعقاد این قرارداد آمریکایی‌ها شروع به تخلف و نقض پیمان کردند.

 

این کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: ما هیچگونه مذاکره‌ای با آمریکایی‌ها نداریم مذاکراتی که باید انجام شود انجام شده و متن مذاکرات و توافقات هم وجود دارد بنابراین الان فقط باید به آنان عمل شود.

 

وی معتقد است که وقتی آمریکایی به متن قرارداد و توافقات خود در برجام عمل نمی‌کنند بنابراین باب مذاکره را می‌بندند؛ من تعجب می‌‌کنم آقای ظریف به چه دلیل دوباره مذاکره کرده است.

انبارلویی ادامه داد: ممکن است که بگویند این مذاکرات با یک مقام دولت آمریکا صورت نگرفته و فقط با یک سناتور آمریکایی بوده است اما هر گونه گفت‌وگو در هر سطحی با آمریکایی‌ها خلاف عقل، تدبیر و حکمت است.

 

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: ما با آمریکایی‌ها تا زمانی که برجام را اجرایی نکنند حرفی نداریم. ما با کسانی مذاکره کنیم که حتی برای امضای دولت‌های خود احترام قائل نیستند؟

 

وی همچنین به اظهارات علیرضا یوسفی‌ سخنگوی نمایندگی ایران در سازمان ملل که گفته بود این جلسه طبق روال قبلی که با اعضای کنکره داشته‌ایم انجام شده است، گفت: کدام روال؟ روالی برای گفت‌وگو با آمریکایی‌ها وجود ندارد. در برجام آن منع گفت‌وگو برداشته شد تا کارها پیش برود ولی الان شرایط آنگونه نیست.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار