بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟ یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد / مبلغ واریزی یارانه خرداد چقدر است؟ خبر مهم ایران خودرو درباره قیمت‌های اصلاح شده برخی محصولات خداحافظی درآمد‌های ۳۰ میلیونی با یارانه / یارانه این دهک‌ها حذف می‌شود پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / دلار در مسیر بازسازی کانال‌های از دست‌رفته پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / بازار طلا در انتظار فرمان تازه دلار شرایط فروش ارز اربعین ۱۴۰۵ ابلاغ شد؛ سهمیه هر زائر ۲۰۰ هزار دینار عراق خبر مهم وزیر کشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران نتایج وام بازنشستگان کشوری اعلام شد/ ۳۲۰ هزار نفر واجد دریافت وام ۷۵ میلیونی بازنشستگان + مراحل دریافت وام آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟

خبرهای خوب وزیر صمت در حوزه لوازم خانگی

خبرهای خوب وزیر صمت در حوزه لوازم خانگی وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه خبرهای خوبی در حوزه لوازم خانگی در راه است، گفت: طی برنامه زمان‌بندی شده، مشکل کیفیت خودرو در دو مرحله حل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 01
کد خبر: ۱۲۰۳۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر سید رضا فاطمی امین امروز در حاشیه نشست با رئیس صدا و سیما در رابطه با قیمت گذاری لوازم خانگی گفت: افزایش قیمت قابل توجهی در مورد لوازم خانگی در دو سال گذشته داشته‌ایم، اما در چند ماه گذشته این موضوع کاملا مدیریت شده و افزایش قیمت یکی دو شرکت نیز به سرعت برگشته است. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه لوازم خانگی صنعت رو به رشدی است، افزود: تولید لوازم خانگی از 8 میلیون دستگاه در سال به 16 میلیون دستگاه رسیده و به لحاظ کیفیت و تنوع نیز رشد قابل توجهی داشته است. 

وی اظهار داشت: در مورد قیمت لوازم خانگی نیز تلاش می‌شود تا قیمت این کالاها مدیریت شود و خبرهای خوبی در روزهای آینده منتشر می‌شود. 

فاطمی امین گفت: در رابطه با جهیزیه 8 شرکت تولیدی اعلام آمادگی کرده‌اند که تولیدات خود را با تخفیف‌های بسیار مناسب عرضه کنند. 

وی در مورد خودرو نیز بیان داشت: در این زمینه نیز وزارت صمت پروژه و برنامه دارد. صنعت خودرو بسیار پرچالش است، اما نباید چالش‌های فعلی ما را به آن مرحله برساند که ظرفیت‌ها را در این حوزه نادیده بگیریم. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: 9 پروژه در صنعت خودرو تعریف شده است که از جمله آن بحث خدمات پس از فروش و ساختار صنعت خودرو است که در یک برنامه با زمان‌بندی دو ساله و به تدریج نتایج آن مشخص می‌شود، ضمن اینکه کیفیت هم جزء اولویت‌های ما است. 

فاطمی امین اظهار داشت: در دو مقطع کوتاه مدت باید با نظارت بیشتر بر خودرو و همچنین اصلاحات اساسی در خودرو به صورت اساسی مساله کیفیت خودرو را حل کنیم. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
رسانه لوازم خانگی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۶
0
0
سلام
ببخشید لوازم خانگی بنس ساخت کجاست ؟
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار