ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

سازمان هواشناسی هشدار داد

احد وظیفه گفت: از بعدازظهر یکشنبه در مناطقی از شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس، رگبار باران و رعد و برق همراه با وزش باد انتظار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 25
کد خبر: ۱۲۰۴۸


به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان هواشناسی اعلام کرده امروز و فردا در مناطق مختلفی از کشور شاهد بارش باران خواهیم بود و دمای هوا در اهواز فردا به ۴۷ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

 

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: امروز (شنبه) برای نواحی از شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های قزوین، تهران، ارتفاعات سمنان، بخش‌هایی از شمال شرق، در استان‌های خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، همچنین دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی در استان‌های اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، کرمان و یزد، بارش پراکنده، گاهی به شکل رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

 

احد وظیفه افزود: از بعدازظهر یکشنبه در مناطقی از شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های زاگرس، رگبار باران و رعد و برق همراه با وزش باد انتظار می‌رود.

 

وی تاکید کرد: این شرایط برای دوشنبه در مناطق ذکر شده به جز غرب کشور همچنان حاکم خواهد بود ضمن اینکه در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور نیز رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

 

وظیفه ادامه داد: طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه سامانه بارشی در نوار شمالی، مرکز کشور و دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی فعالیت خواهد داشت که به تدریج شدت آن در نواحی شمال غرب کاهش یافته و در نواحل شمال شرق افزایش می‌یابد.

 

وی تأکید کرد: امروز در نوار شمالی کشور افزایش ۴ تا ۶ درجه‌ای دما پیش‌بینی می‌شود. تا اواخر وقت یکشنبه هوای گرم در این نواحی استقرار دارد و از روز دوشنبه کاهش ۶ تا ۱۰ درجه دما برای این مناطق انتظار می‌رود.

 

به گفته وظیفه، از بعدازظهر امروز در نواحی شرقی کشور به ویژه در منطقه زابل، وزش باد همراه با خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

 

هوای تهران امروز صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و امشب کمی ابری، گاهی وزش باد پیش‌بینی شده و فردا کمی ابری، بعدازظهر افزایش ابر، همراه با وزش باد و احتمال رگبار و رعد و برق و فردا شب، نیمه ابری، اوایل شب رگبار باران و احتمال رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی شده است.

 

بیشترین و کمترین دمای هوای پایتخت امروز به ترتیب ۳۴ و ۲۱ درجه سانتیگراد اعلام شده و دمای اهواز امروز به ۴۶ و فردا به ۴۷ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار