ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

مثبت بودن ۴۸ درصد از آزمایش‌های تشخیصی پی سی آر کرونا در تهران

به گفته زالی ۴۸ درصد از آزمایش‌های تشخیصی پی سی آر کرونا در تهران مثبت است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 03
کد خبر: ۱۲۰۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا تهران گفت: ۴۸ درصد از مجموع آزمایش‌های پی سی آر تشخیصی کرونای شهروندان تهرانی که به مراکز درمانی یا سرپایی مراجعه کردند، مثبت است، در صورتی که در هفته های گذشته این رقم حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بود.

دکتر علیرضا زالی عصر پنجشنبه با یادآوری اینکه شهر تهران در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد، افزود: آمارها نشان می دهد که نسبت به هفته گذشته هم در تعداد مراجعان سرپایی و هم بستری در بیمارستان های استان تهران فرآیند روبه رشدی را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: تعداد موارد جدید در ۲۴ ساعت گذشته در استان تهران به ۲۵۰ مورد رسیده است که ۱۴۲ بیمار جدید در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: با احتساب این افراد، تعداد بیماران بستری با تشخیص کرونا در استان تهران به عدد ۲ هزار و ۳۵۷ نفر می رسد که قریب به ۶۹۹ از آنها در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.

زالی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد مراجعان سرپایی درمانی و مراکز بهداشتی در استان تهران به بیش از ۱۵هزار و ۲۵۰ بیمار رسید.

افزایش چرخش ویروس کرونا در استان تهران نسبت به هفته گذشته

وی ادامه داد: افزایش درصد آزمایش های تشخیصی پی سی آر در مراجعان سرپایی استان تهران نشان دهنده چرخش بالاتر ویروس کرونا در این مناطق است.

فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا تهران خاطرنشان کرد: به همین دلیل مردم باید شیوه نامه های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، فاصله گذاری و شست و شوی دست را به دقت رعایت کنند و تا حد امکان در فضاهای مسقف عمومی حضور نیابند.

زالی همچنین از شهروندان تهران تقاضا کرد که از حضور در مراکز پر ازدحام و پر تراکم به شدت پرهیز کنند.

وی اظهار داشت: در این شرایط تزریق دز سوم واکسن کرونا ضرورت جدی است که مردم باید به آن اهتمام جدی داشته باشند.

به گزارش ایرنا، براساس آمار روز پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ۲۴ ساعت گذشته ۶۱ نفر بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند و مجموع جان‌باختگان به ۱۳۲ هزار و ۶۲۴ نفر رسید.

همچنین از روز گذشته (چهارشنبه) تا امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۷ هزار و ۳۹۵بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۹۸۱ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کرونایی در کشور به ۶ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۷۹۹ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته ۵۹ نفر بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند و مجموع جانباختگان به ۱۳۲ هزار و ۵۶۳ نفر رسید.

براساس گزارش وزارت بهداشت، از روز گذشته تا امروز ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۸ هزار و ۱۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۹۷۵ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۴۴۶ هزار و ۴۰۴ نفر رسید./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار