۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

جریمه ۲ میلیون دلاری مالک فیس بوک در انگلیس

مالک فیس بوک یعنی شرکت آمریکایی متا به دلیل مسائل جدید در مورد خرید شرکت گیفی Giphy در انگلیس ۱.۵ میلیون پوند (۲ میلیون دلار) جریمه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۸۲۰

به گزارش راهبردمعاصر سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا (CMA) روز جمعه اعلام کرد که مالک پلتفرم فیس بوک یعنی شرکت آمریکایی متا را 1.5 میلیون پوند (2 میلیون دلار) به دلیل مسائل جدید در مورد خرید شرکت گیفی Giphy جریمه کرده است، جریمه‌ای که شرکت آمریکایی گفته است آن را می پذیرد.

این سازمان ناظر در سال‌های اخیر شرایط را برای شرکت‌های برتر فناوری سخت کرده است و تسلط آنها بر بازارهایی مانند تبلیغات دیجیتال را زیر ذره بین قرار داده و به‌دنبال مسدود کردن قرارداد فیس‌بوک و گیفی بوده است.

این سازمان به متا دستور داد تا پلتفرم تصاویر متحرک Giphy را که در ماه می 2020 به قیمت 400 میلیون دلار خریداری کرده بود، بفروشد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که راه‌حل‌های ارائه شده توسط این شرکت آمریکایی نگرانی‌های این سازمان را در مورد تأثیر آن بر تبلیغات دیجیتال بر طرف نکرد.

به گفته سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا، متا از برخی جنبه‌های الزامات خود در رابطه با مدیریت گیفی پیروی نکرده است، چرا که این شرکت آمریکایی به این سازمان اطلاع نداده است که کارکنان کلیدی متا را ترک کرده‌اند.

این سازمان با بررسی این توافق خرید، اقدام متا را ناتوانی آشکار در رعایت قوانینی توصیف کرد که برای اطمینان از اینکه دو شرکت همچنان با یکدیگر رقابت می کنند و ادغام نمی شوند، وضع شده است.

بر اساس این گزارش، اعلامیه روز جمعه نشان دهنده وخامت روابط بین غول فناوری ایالات متحده و تنظیم کننده بریتانیا است./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار