آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار + جزئیات حقوق آذر ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری واریز شد آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو + زمان قرعه کشی لبنیات از این تاریخ ارزان می‌شود + جزئیات تغییر قیمت برخی اقلام لبنی فروش ایران خودرو آذر ۱۴۰۴ بدون بلوکه پول؛ آخرین مهلت ثبت نام ایران خودرو چه زمانی است؟ + زمان قرعه کشی اعلام جزئیات هزینه و عملکرد پروژه بارورسازی ابرها در کشور آخرین قیمت گوشت قرمز؛ امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ مهلت ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد/ راهنمای کامل سامانه ثبت نام ثبت نام خودروهای وارداتی برای متقاضیان قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴ + جدول آخرین قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در اولین روز هفته اعلام شد اعتبار جدید کالابرگ الکترونیکی در اختیار دهک‌های درآمدی میانی آمارهای عجیب از صادرات میلیون ها دلار کالای اساسی بدون برگشت ارز موقتا ترمز واردات گوشی لوکس از مسیر مسافری کشیده شد بارش برف مدارس و دانشگاه‌های اصفهان را تعطیل کرد

جریمه ۲ میلیون دلاری مالک فیس بوک در انگلیس

مالک فیس بوک یعنی شرکت آمریکایی متا به دلیل مسائل جدید در مورد خرید شرکت گیفی Giphy در انگلیس ۱.۵ میلیون پوند (۲ میلیون دلار) جریمه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۸۲۰

به گزارش راهبردمعاصر سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا (CMA) روز جمعه اعلام کرد که مالک پلتفرم فیس بوک یعنی شرکت آمریکایی متا را 1.5 میلیون پوند (2 میلیون دلار) به دلیل مسائل جدید در مورد خرید شرکت گیفی Giphy جریمه کرده است، جریمه‌ای که شرکت آمریکایی گفته است آن را می پذیرد.

این سازمان ناظر در سال‌های اخیر شرایط را برای شرکت‌های برتر فناوری سخت کرده است و تسلط آنها بر بازارهایی مانند تبلیغات دیجیتال را زیر ذره بین قرار داده و به‌دنبال مسدود کردن قرارداد فیس‌بوک و گیفی بوده است.

این سازمان به متا دستور داد تا پلتفرم تصاویر متحرک Giphy را که در ماه می 2020 به قیمت 400 میلیون دلار خریداری کرده بود، بفروشد. این اقدام پس از آن صورت گرفت که راه‌حل‌های ارائه شده توسط این شرکت آمریکایی نگرانی‌های این سازمان را در مورد تأثیر آن بر تبلیغات دیجیتال بر طرف نکرد.

به گفته سازمان رقابت و بازارهای بریتانیا، متا از برخی جنبه‌های الزامات خود در رابطه با مدیریت گیفی پیروی نکرده است، چرا که این شرکت آمریکایی به این سازمان اطلاع نداده است که کارکنان کلیدی متا را ترک کرده‌اند.

این سازمان با بررسی این توافق خرید، اقدام متا را ناتوانی آشکار در رعایت قوانینی توصیف کرد که برای اطمینان از اینکه دو شرکت همچنان با یکدیگر رقابت می کنند و ادغام نمی شوند، وضع شده است.

بر اساس این گزارش، اعلامیه روز جمعه نشان دهنده وخامت روابط بین غول فناوری ایالات متحده و تنظیم کننده بریتانیا است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار