کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

تل آویو: نگران پارامتر‌های توافق با ایران هستیم

مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جلسه کابینه تصریح کرد که تل‌آویو نگران پارامتر‌های یک توافق با ایران است که در راستای منافع رژیم صهیونیستی نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته (یکشنبه) طی یک تماس تلفنی با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در ارتباط با موضوع ایران گفت‌وگو کردند، «ایال هولاتا» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته، در جلسه کابینه در خصوص ایران و توافق هسته‌ای اظهاراتی را مطرح کرد.

پایگاه خبری «اکسیوس» در این خصوص گزارش کرد، هولاتا در جلسه روز یکشنبه کابینه در اظهاراتی در ارتباط با توافق برجام گفت که تل‌آویو مخالف هر توافقی با ایران نیست اما از پارامترهای یک توافق نگران است مثل پارامترهایی که در حال حاضر ظاهراً در برجام وجود دارد.

طبق گفته چهار وزیر صهیونیست که در جلسه روز گذشته کابینه حضور داشتند، هولاتا که همکاران صهیونیست وی در هفته‌ها و ماههای اخیر تلاش می‌کنند هر توافقی را با ایران به عنوان یک توافق بد جلوه دهند، ادامه داد که رژیم صهیونیستی در حال آماده‌ شدن برای سناریویی است که توافق هسته‌ای جدید با ایران در راستای منافع رژیم صهیونیستی نباشد و همچنین برای سناریویی آماده می‌شود که هیچ توافقی حاصل نشود و برنامه هسته‌‌‌ای ایران بدون محدودیت ادامه یابد.

مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی همچنین در ارتباط با برخی گمانه‌زنی‌ها درباره تشدید اختلافات میان تل‌آویو و واشنگتن در خصوص موضوع ایران گفت که رژیم صهیونیستی باید صرفنظر از اینکه چه سناریویی در مذاکرات وین محقق می‌شود، روابط خوب خود را با دولت بایدن حفظ کند.

هولاتا:تل‌آویو نگران پارامترهای توافق با ایران است، برای سناریوهایی که از مذاکرات وین بیرون خواهد آمد، آماده می‌شویم.



مقام‌های رژیم صهیونیستی از هر فرصتی برای تبلیغ منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران سوء استفاده می‌کنند و تلاش دارند تا به جهان القا کنند که هر توافقی با ایران به صلح و ثبات منطقه و جهان کمک نمی‌کند.

در همین راستا، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بعد از ظهر یکشنبه با موضع گیری مجدد علیه مذاکرات رفع تحریم از ایران در وین گفت، یک توافق هسته‌ای، ثبات در منطقه را افزایش نمی‌دهد.

دور هشتم مذاکرات وین از روز ۹ بهمن ماه به صورت موقت متوقف شده است و امروز (دوشنبه) خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌های اروپایی گزارش کرد که احتمالاً ادامه دور مذاکرات هسته‌ای فردا در پایتخت اتریش از سرگرفته می‌شود.

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه ایران در خصوص روند مذاکرات وین تصریح کرد که فارغ از خوشبینی‌ها و بدبینی‌ها و واقع نگری‌ها، الان زود است درباره نتیجه مذاکرات پیشگویی کنیم و در فضای بین‌الملل پیشگویی امر درستی نیست.

وی ادامه داد: «هیأت ایران برای لغو تحریم‌های غیرقانونی و فراسرزمینی آمریکا در وین حاضر بوده و خطوط قرمز ما کاملا روشن است؛ در حوزه رفع تحریم‌ها اگر رعایت شود در زمان مناسب خود به توافق خواهیم رسید»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر