ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد

نفتالی بنت:مأموریت اصلی اسرائیل آسیب زدن به ایران و گروه‌های مقاومت است

نفتالی بنت:مأموریت اصلی اسرائیل آسیب زدن به ایران و گروه‌های مقاومت است نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی سخنرانی در نشست ستاد کل نیروهای جنگ این رژیم گفت:مأموریت اصلی اسرائیل آسیب جدی زدن به جمهوری اسلامی و گروههای مقاومت در منطقه از جمله حزب‌الله، حماس و دیگر گروههای مقاومت در منطقه غرب آسیا است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته (جمعه) بار دیگر با تکرار اتهامات علیه جمهوری اسلامی، هدف اصلی رژیم صهیونیستی را ضربه زدن به ایران بیان کرد.

بنا بر گزارش وبگاه «میدل ایست مانیتور»، بنت طی سخنرانی در نشست ستاد کل نیروهای جنگ رژیم صهیونیستی تصریح کرد که مأموریت اصلی رژیم صهیونیستی آسیب جدی زدن به جمهوری اسلامی و گروههای مقاومت در منطقه از جمله حزب‌الله، حماس و دیگر گروههای مقاومت در منطقه غرب آسیا است.

در هفته‌های اخیر، بنت و اعضای کابینه وی از هر فرصتی برای فضاسازی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنند به طوریکه وی روز سه‌شنبه در مجمع اقتصاد جهانی، با اتهام‌زنی به ایران مدعی شد که تهران ضعیف‌تر از چیزی است که بنظر می‌رسد.

با شروع دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین بین تهران و طرف‌های برجام که با حضور آمریکا به عنوان عضو خارج شده از توافق در حال انجام است، مقامات رژیم صهیونیستی نیز در کنار شرکای غربی خود، لفاظی و جوسازی علیه این گفت‌وگوها را از سر گرفته‌اند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هفته گذشته نیز به مذاکرات وین پرداخت و با بیان این ادعا که «می‌توان در پایان توافق خوبی داشت و البته که ما معیارها را می‌دانیم»، افزود «آیا در شرایط فعلی انتظار می‌رود که این اتفاق بیفتد؟ خیر، چون باید موضع قوی‌تری [علیه ایران] اتخاذ شود».

نخست‌وزیر تل‌آویو پیش از این نیز گفته بود، هرگونه توافق حاصل از مذاکرات جاری در وین برای کابینه او الزام‌آور نخواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار