وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

انریکه مورا: مذاکرات وین سریعا به جمع بندی برسد

معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به از سر گیری مذاکرات وین گفت، روحیه مصالحه لازمه بازگشت به اجرای کامل توافق هسته‌ای با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام گفت، لازمه بازگشت به اجرای کامل برجام، روحیه مصالحه در طرف‌های مذاکره در وین است.

مورا در پیامی توئیتری نوشت: «هشتمین دور از مذاکرات وین درباره برجام فردا در وین از سر گرفته می‌شود. ما به روحیه مصالحه برای بازگشت به اجرای کامل [برجام]نیاز داریم. نظر به رویه‌های نامطلوب مختلف برای تضعیف برجام، لازم است که این مذاکرات سریعاً به جمع‌بندی برسد».

علاوه بر این مقام اروپایی، «میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در نهاد‌های بین‌المللی مستقر در وین نیز اعلام کرد مذاکرات وین از فردا (سه‌شنبه) از سر گرفته خواهند شد. او همچنین گمانه‌زنی‌هایی را درباره «آخرین دور» مذاکرات ارائه کرد.

از سوی دیگر «ولادیمیر اِرماکوف» مدیر دپارتمان کنترل و منع اشاعه تسلیحات در وزارت خارجه روسیه امروز (دوشنبه) اعلام کرد که مسکو معتقد است اقدامات [غربی‌ها]برای تسریع روند مذاکرات برجام و تعیین ضرب‌الاجل برای تکمیل آنها، بیهوده است.

ارماکوف در مصاحبه با شبکه «ریانووستی» توضیح داد: «پیشرفت‌هایی در مذاکرات از سرگیری برجام در وین وجود دارد و طرفین در حال آماده‌سازی سناریو‌های امنیتی در صورت شکست مذاکرات نیستند».

روز گذشته بود که سه عضو اروپایی برجام از ایران خواستند، از آنچه آن را معافیت آمریکا برای احیای برجام خواندند، استفاده کند، چون به ادعای آنان، زمان برای به نتیجه رسیدن مذاکرات وین اندک است.

در نزدیک به سه ماهی که از دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها می‌گذرد آمریکا و تروئیکای اروپایی و بازو‌های رسانه‌ای آن‌ها همواره سعی داشته‌اند اینطور القا کنند که ایران عامل حرکت آهسته گفتگو‌های وین است و سرعت گفتگو‌ها تابع تنها اقدامات ایران است.

در روز‌های گذشته آن‌طور که حتی مقام‌های کشور‌های اروپایی و آمریکایی خودشان هم اعتراف کرده‌اند در گفتگو‌های وین پیشرفت‌هایی که در بخش مربوط به تعهدات هسته‌ای ایران بوده بیشتر از بخش‌های مربوط به رفع تحریم‌ها بوده که مربوط به تعهدات طرف غربی است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار