جانسون روسیه را تهدید کرد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

جانسون روسیه را تهدید کرد

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس گفت، در صورت حمله روسیه به اوکراین تحریم‌ها و دیگر تدابیر (تنبیهی) علیه آن کشور آماده خواهد شد و وی از پارلمان این کشور خواسته تحریم‌هایی را ضد مقامات مسکو طراحی کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، جانسون همچنین نسبت به بکارگیری جنگنده‌های تایفون نیروی هوایی و رزمناو‌های این کشور برای حفاظت از جنوب شرق اروپا ابراز آمادگی کرد.

به گفته وی، بن والاس وزیر دفاع و لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس به زودی به مسکو سفر می‌کنند.

جانسون افزود: دولت همچنین از پارلمان انگلیس خواهد خواست تا طیف گسترده‌ای از شخصیت‌های حقیقی و حقوقی از جمله شرکت‌های مرتبط با دولت روسیه یا فعال در بخش‌های راهبردی را تحریم کند. ما از بیانیه دولت آلمان در مورد تجدیدنظر در خط لوله استریم ۲ در صورت رویارویی استقبال می‌کنیم. لندن همچنین آماده اعزام و استقرار نیرو‌های جنگی ناتو تحت امر انگلیس در استونی است.

وزارت امور خارجه روسیه اواسط ماه دسامبر ۲۰۲۱ (آذر ۱۴۰۰) فهرستی از خواسته‌های خود را از آمریکا و ناتو ارائه داد. بر اساس دو پیش‌نویس، روسیه از آمریکا و ناتو خواسته اوکراین را به عضویت ناتو درنیاورند و میزان نیرو‌های نظامی در شرق اروپا را کاهش دهند. همچنین هیچ پایگاه نظامی در کشور‌های عضو سابق اتحاد جماهیر شوروی احداث نکنند. واشنگتن با این خواسته‌ها مخالفت کرد، اما برای گفت‌وگوی طرفین به منظور شفاف‌سازی و کاستن از تنش‌ها ابراز آمادگی کرد.

گفتگو‌های نمایندگان دو طرف در ژنو اواسط ماه ژانویه (۲۰ و ۲۱ دی) به نتیجه‌ای منجر نشد و با تشدید تنش ها، استقرار نیرو‌های نظامی دو طرف در مرز‌های اوکراین و افزایش احتمال بروز جنگ، مسکو طی روز‌های گذشته شاهد سفر مقامات اروپایی از جمله امانوئل مکرون (دیروز، دوشنبه، ۱۸ بهمن) و سفر قریب الوقع اولاف شولتس (هفته آینده، ۱۸ فوریه، ۲۹ بهمن) برای کاستن از آتش جنگ بوده است./ایرنا


مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار