خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

سایپا آخرین پراید خود را 38 میلیون فروخته است

سایپا آخرین پراید خود را 38 میلیون فروخته است مرکز ارتباطات سایپا در واکنش به اظهارات یحیی آل اسحاق اعلام کرد: سایپا آخرین پراید خود را 38 میلیون فروخته است، قیمت پراید در بازار آزاد ارتباطی با سایپا ندارد و یک سال و نیم است که سایپا پراید تولید نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۲۲۹

مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل گروه خودروسازی سایپا نسبت به مصاحبه یحیی آل اسحاق، وزیر بازرگانی دولت سازندگی با یکی از خبرگزای ها واکنش نشان داد و یادآور شد که قیمت آخرین خودرو پراید که توسط سایپا تولید شده و به فروش رسیده، 38 میلیون و 500 هزار تومان بوده است؛ بنابراین هر قیمتی که بالاتر از این عدد، در بازار وجود داشته، توسط واسطه ها و دلالان تعیین شده و هیچ ارتباطی با سایپا ندارد.

به گزارش سایپانیوز، یحیی آل اسحاق اخیرا مصاحبه‌ای با یکی از رسانه‌ها انجام داده که از او با عنوان وزیر بازرگانی دولت سازندگی یاد شده است؛ آل اسحاق در بخشی از این مصاحبه اظهار کرده است که " قیمت تمام شده پراید 50 میلیون است نه 150 میلیون".

رئیس پیشین اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در اظهارنظری عجیب گفته است که خودروسازان " خودرو ۵۰ میلیونی را ۱۵۰ میلیون می فروشند و به ریش مردم می‌خندند و ککشان هم نمی‌گزد."! این درحالی است که تولید خودرو پراید توسط سایپا بیشتر از یک سال و نیم است که متوقف شده و این گروه خودروسازی هیچ نقشی در تعیین قیمت پراید در بازار ندارد.

پس از انتشار این مصاحبه، مرکز ارتباطات و امور بین الملل سایپا با اشاره به اینکه در مصاحبه اخیر آقای آل اسحاق با عنوان "خودروسازان از شعارهای انقلابی سوء استفاده کرده اند/ قیمت تمام شده پراید 50 میلیون است" شائبه فروش خودرو یاد شده با سه برابر قیمت واقعی توسط تولیدکننده در اذهان متبادر می شود، توضیح داد که آخرین خودرو پراید توسط سایپا در بهمن ماه 98 با قیمت نهائی 385 میلیون ریال به فروش رسیده است.

در توضیحات مرکز ارتباطات و امور بین الملل سایپا آمده است که این گروه خودروسازی، پراید را برای آخرین بار در بهمن ماه 98 در طرح فروش خود قرار داده و با قیمت 38 میلیون و 500 هزار تومان عرضه کرده است؛ پس از آن و تا مرداد99 برای تحویل خودروهای پیش فروش شده، اقدام به تولید پراید کرد و در تابستان 99 برای همیشه این خودرو با فناوری قدیمی را از خطوط تولید سایپا خارج شد.

بنابراین از بهمن 98 تاکنون، این خودرو در بازار آزاد و توسط واسطه ها و دلالان قیمت گذاری می شود و نرخ های منتسب به آن، هیچ گونه ارتباطی با گروه خودروسازی سایپا ندارد.

کلمات کلیدی: سایپا قیمت پراید
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار