وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

نرخ شهریه مدارس غیردولتی تهران

مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش، جزییاتی از شهریه مدارس غیردولتی و سازوکار نظارتی بر مدارس بیان کرد و گفت: شهریه مدارس تهران و البرز از اواخر هفته گذشته در سامانه مشارکت‌ها قابل مشاهده از سوی اولیا است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۴ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۳۷

به گزارش راهبر معاصر، رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: شهریه مدارس تهران و البرز از اواخر هفته گذشته در سامانه مشارکت‌ها قابل مشاهده از سوی اولیا است.

 

مجتبی زینی‌وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش، جزییاتی از شهریه مدارس غیردولتی و سازوکار نظارتی بر مدارس بیان کرد و گفت: شهریه مدارس تهران و البرز از اواخر هفته گذشته در سامانه مشارکت‌ها قابل مشاهده از سوی اولیا است.

 

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش سقف شهریه دریافتی برای مدارس غیردولتی تهران را برای مقطع ابتدایی ۹ میلیون و۴۰۰ هزار تومان، برای مقطع متوسطه اول ۱۱ میلیون تومان و برای مقطع متوسطه دوم، ۱۵ میلیون تومان اعلام و اظهار کرد: میزان افزیش شهریه مدارس، بر حسب الگو و بر اساس شاخص‌هایی تعیین شده و به این ترتیب منطقه به منطقه و حتی مدرسه به مدرسه متفاوت است.

زینی‌وند با اشاره به تغییر نرخ شهریه امسال در مقایسه با سال گذشته گفت: تقریباً شهریه‌ها مانند سال گذشته است، اما با توجه به شاخص‌ها متناسب‌سازی شده است. میزان افزایش شهریه برای سال تحصیلی پیش رو از حدود شش درصد تا میزان نرخ رسمی تورم که توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، نوسان دارد.

 

وی ادامه داد: در این میان تعدادی از مؤسسان هنوز اطلاعات مدارس خود را وارد نکرده‌اند که تا پایان خرداد ماه به آنها مهلت دادیم، در غیر این صورت اجازه ثبت نام دانش آموز جدید را نخواهند داشت.

 

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش همچنین با اشاره به استقرار تیم‌های نظارتی در مناطق تهران و کرج گفت: در سایر مناطق نیز در روزهای مشخص، ناظرانی حضور پیدا می‌کنند. اگر اولیا شکایتی از دریافت وجوهات اضافه و بالاتر از نرخ مصوب مشاهده کردند با شماره ۴۳۱۷ تماس بگیرند و موارد را گزارش کنند تا سریعاً رسیدگی کنیم. اولیا می‌توانند از طریق پرتال سازمان، سامانه سناد و اپلیکیشن استعلام میزان شهریه از نرخ‌های اعلامی مطلع شوند. البته مدارس موظف به نصب شهریه در تابلوی اعلانات خود نیز هستند.

 

زینی‌وند با بیان اینکه از سوی دیگر اگر مؤسسان اعتراضاتی درباره شهریه‌های اعلامی داشته باشند مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، افزود: اعتراضات در کارگروه‌های استانی و در نهایت در شورای سیاست‌گذاری مرکزی بررسی می‌شوند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار