ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

واکنش سخنگوی قوه‌ قضائیه به توهین مداح شبکه 5

سخنگوی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه در یکی از شب‌های گذشته شاهد بودیم که در مجلسی که به‌مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شده بود، یکی از مداحان به برخی از مقدسات جامعه اهل‌سنت اهانت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 26
کد خبر: ۱۲۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، غلامحسین اسماعیلی با اشاره به احضار مداحی که به مقدسات اهل‌سنت توهین کرده است، از برخورد جدی با وی خبر داد.


سخنگوی قوه قضاییه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متأسفانه در یکی از شب‌های گذشته شاهد بودیم که در مجلسی که به‌مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شده بود، یکی از مداحان به برخی از مقدسات جامعه اهل‌سنت اهانت کرد.

 

وی گفت: به‌موجب فتوای مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید، اهانت به مقدسات برادران اهل‌سنت حرام است و چنانچه این قبیل اعمال از ناحیه افراد سربزند، حتی اگر این مراسم از صدا و سیما پخش نمی‌شد، این عمل حرام و واجد وصف مجرمانه بود.

 

اسماعیلی ادامه داد: به‌لحاظ اینکه این موضوع از شبکه 5 سیما جمهوری اسلامی ایران به‌صورت زنده پخش شد، عمل انجام‌شده علاوه بر حرمت شرعی، مصداق تشویش اذهان عمومی و اذهان جامعه مسلمان اهل‌سنت ایران اسلامی و حتی دیگر کشورهای اسلامی بود که قابل تعقیب کیفری و مجازات برای شخص مرتکب است.

 

سخنگوی قوه قضاییه بیان داشت: علاوه بر اقدامی که مدیریت صدا و سیما به‌عنوان یک تکلیف اداری و سازمانی در مقام برخورد با عوامل دست‌اندرکار برنامه داشت، بلافاصله از ناحیه دادستان تهران به‌عنوان مدعی العموم، علیه این مداح اعلام جرم و پرونده‌ای تشکیل شد.

 

وی تصریح کرد: مشارالیه به مرجع قضایی و دادسرای تهران فراخوانده شد و تحت تعقیب کیفری قرار گرفت.

 

سخنگوی قوه قضاییه تأکید کرد: موضع قوه قضاییه تعقیب کیفری جدی این شخص و هر فردی که اعمال مجرمانه‌ای در این سطوح در جامعه انجام دهد، خواهد بود و تعقیب کیفری وی نیز با اقتدار و صلابت در دستگاه قضایی انجام شده است.

 

اسماعیلی یادآور شد: همین الآن فرد مورد نظر در دادسرا حضور دارد و بازپرس مشغول انجام تحقیقات قضایی از این فرد است و اقدام او را یک اقدام عالمانه و عامدانه می‌دانیم؛ گرچه ممکن است این فرد توجیهاتی داشته باشد، ولی قابل پذیرش نخواهد بود و دستگاه قضایی در چارچوب ضوابط و مقررات قانونی با این شخص برخورد لازم را در دستور کار قرار داده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار