جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

نامه امیرعبداللهیان به رهبر انقلاب درباره مذاکرات وین تکذیب شد

نامه امیرعبداللهیان به رهبر انقلاب درباره مذاکرات وین تکذیب شد یک منبع مطلع خبر منتشره مبنی بر نامه حسین امیرعبداللهیان به مقام معظم رهبری درباره مذاکرات وین و ادعا‌های مطرح شده را ساختگی خواند و تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع مطلع در وزارت امور خارجه، انتشار خبر ارسال نامه‌ای از سوی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مقام معظم رهبری درباره مذاکرات وین و برخی ادعا‌های دیگر را ساختگی خواند.

وی انتشار این مطالب را در راستای اختلاف افکنی و تلاش برای شکستن اجماع ملی در خصوص مذاکرات جاری در وین عنوان کرد.

لازم به ذکر است در فضای مجازی خبری منتشر شد مبنی بر اینکه امیرعبداللهیان در خصوص مذاکرات وین نامه‌ای به مقام معظم رهبری نوشته و از برخی سنگ اندازی‌ها در روند این مذاکرات گلایه کرده است.


ادامه دور هشتم مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌ها از دیروز (سه‌شنبه) در شهر وین از سر گرفته شد. علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و هیأت همراه دیروز بدین منظور وارد وین شدند. این دور از مذاکرات با رایزنی باقری و انریکه مورا هماهنگ کننده گفتگو‌ها آغاز شد و پس از آن هیأت‌های ایران و روسیه و سپس هیأت‌های ایران و چین به گفت‌وگوی دوجانبه پرداختند. باقری همچنین با مذاکره کنندگان سه کشور اروپایی به همراه مورا به گفتگو نشست.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگوی تلفنی با سرگئی لاوروف همتای روس خود ضمن اعلام آمادگی ایران برای رسیدن به توافق خوب در اسرع وقت، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران قاطعانه در پی یک توافق خوب و در چارچوب منافع و حقوق خود است، اما بدون واقع‌بینی طرف غربی و اقدامات ملموس و واقعی آنها، سرعت پیشرفت در مذاکرات حاصل نخواهد شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار