بقائی: پیشنهادات خیلی مهم و عملیاتی در مذاکرات مطرح شد شمخانی: توافق فوری می‌تواند در دسترس باشد بقائی: پیشنهادات ما در مذاکرات صرفا هسته‌ای است واکنش تند پزشکیان به اظهارات ترامپ؛ با سند درباره ایران صحبت کن ایران حاضر به مذاکره درباره توان موشکی خود نیست تاکید عراقچی بر اهمیت روابط ایران و لبنان پزشکیان: اختیارات دولت را در تهران متمرکز نکردیم پزشکیان: نباید بپذیریم که از کشورهای همسایه و منطقه عقب بمانیم نماینده مجلس: کیفیت خودرو‌ قربانی رانت‌خواری شد قائم‌پناه: ‌رئیس‌ جمهور همیشه ‌پیگیر مسئله معیشت مردم است پزشکیان: هرکس بهتر، عادلانه‌تر و کم‌هزینه‌تر عمل کند و رضایت مردم را جلب کند، حق با اوست اعلام مهلت قانونی امکان تغییر حوزه انتخابیه نامزد‌های شورا‌ها در تهران سوءقصد مسلحانه به نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج انهدام شبکه تروریستی عاملان شهادت مأموران ایست و بازرسی فهرج و بازداشت ۸ نفر تازه‌ترین خبرها از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / از کارشکنی لابی‌ها تا موافقت دیوان محاسبات با تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی

آمریکا بیشتر از ایران به توافق نیاز دارد

نماینده نجف‌آباد در مجلس گفت: باید شرایط کشور را به‌گونه‌ای تنظیم کنیم که گویا مذاکرات به نتیجه‌ای نمی‌رسد و تحریم‌ها ولو بر روی کاغذ برداشته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید مذاکرات هسته‌ای را به اقتصاد، معیشت و زندگی مردم گره بزنیم، گفت: باید شرایط کشور را به‌گونه‌ای تنظیم کنیم که گویا مذاکرات به نتیجه‌ای نمی‌رسد و تحریم‌ها ولو بر روی کاغذ برداشته می‌شود.

 

وی با بیان این که باید برای برون رفت از وضعیت فعلی اقتصادی به سمت تولید و حمایت از صنعتگران برویم، ادامه داد: مذاکرات برجامی که بین ایران و طرف‌های غربی در حال انجام شدن است به قدری پیچیدگی دارد که اگر به نتیجه‌ برسد بازهم منفعت اقتصادی چندانی برای کشورمان نخواهد داشت باید و به سمتی برویم که ایران قوی در عرصه اقتصادی با تکیه بر توان داخلی داشته باشیم.

 

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با تاکید بر اینکه فعالان اقتصادی کشور نباید تصمیم‌گیری‌های خود را منوط به نتیجه‌‌بخش شدن مذاکرات برجامی کنند، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره نظام سلطه به دلیل دشمنی‌های که با مردم ایران داشته انواع تحریم‌ها را علیه آنها اعمال کرده‌ و نمی‌توان به طرف‌های غربی اطمینان کرد.

 

نماینده نجف‌آباد در مجلس با بیان اینکه امروز آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها بیشتر از ایران نیاز به رسیدن به توافق در قالب برجام دارند، اظهار کرد: غربی‌ها برخی اوقات در قالب جنگ روانی و رسانه‌ای اقداماتی را انجام می دهند اما در چند سال گذشته تاریخ ثابت کرده است که این اقدامات هیچ اثربخشی و نتیجه‌ای برای ملت ایران نداشته است.

 

ابوترابی با تاکید بر اینکه آمریکایی‌ها به دلایل مختلف سعی دارند وارد مذاکرات هسته‌ای و حتی مذاکره مستقیم با ایران شوند، عنوان کرد: اگر آمریکا به برجام برگردد ظرفیت‌های را می‌تواند فعال کند که از جمله آنها پاک کردن رسوای خروج از برجام و استفاده از مکانیزم حقوقی برجام علیه ایران است.

 

وی ادامه داد: یکی از دلایل مهم‌دیگری که آمریکا‌ها تلاش دارند به برجام بازگردند و از ظرفیت آن استفاده کنند بهره‌برداری از این موضوع در انتخابات کنگره است که چند ماه آینده قرار است برگزار شود./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار