ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بارش برف و باران در را ه است/ پلیس: آخر هفته به مسافرت نروید

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی اعلام کرد که تعطیلات پایان هفته زمان مناسبی برای سفر به استان‌های شمالی و شمال‌غربی کشور نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد شیرانی با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی از وضعیت جوی کشو در روز‌های پنجشنبه و جمعه گفت: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی از روز پنجشنبه این هفته ۲۱ بهمن تا روز دوشنبه ۲۵ بهمن بارش برف و باران، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما در اکثر استان‌های کشور پیش بینی شده است. از این رو شرایط مناسبی در پایان این هفته برای مسافرت در جاد‌های کشور خصوصا در استان‌های شمالی و غربی کشور وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در جاده‌های کشور به علت برودت و بارش باران و برف و وزش باد شدید شرایط متفاوتی ایجاد می‌شود، گفت: در این شرایط توصیه پلیس پرهیز از سفر‌های غیرضروری است. همچنین در صورت ضرورت حتما رانندگان باید با پیش بینی و آمادگی لازم در جاده قرار گیرند. اطمینان از سالم بودن سیستم بخاری و برف پاکن ها، چراغ‌ها، مه شکن و همراه داشتن زنجیر چرخ از جمله این موارد است.

به گفته رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی، برای جاده‌های استان‌های ساحلی جنوبی نیز پیش بینی شده که شدت وزش باد باعث بروز پدیده گرد و غبار و کاهش میدان دید رانندگان خواهد شد.

شیرانی اضافه کرد: در این شرایط لازم است رانندگان مدت زمان بیشتری برای رسیدن به مقصد در نظر بگیرند و با توجه به شرایط بارندگی و لغزندگی جاده ها، رعایت احتیاط بیشتر و نیز رعایت فاصله طولی بیشتر با خودرو جلویی را در دستور کار خود قرار دهند و با سرعت مطمئنه که پایین‌تر از سرعت درج شده بر روی تابلو‌های مسیر است، رانندگی کنند.

وی درباره دلایل تصادفات رانندگی در هفته جاری نیز گفت: در بررسی تصادفات مهمه چند روز گذشته در جاده ها، تخلف سبقت غیرمجاز و تجاوز به چپ از خط وسط راه از مهمترین علل حوادث بوده است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر