امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

پیش‌بینی ۳۰۰ میلیارد تومان برای افزایش حقوق محیط‌ بانان

پیش‌بینی ۳۰۰ میلیارد تومان برای افزایش حقوق محیط‌ بانان کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ با پیش‌بینی ۳۰۰ میلیارد تومان برای افزایش حقوق محیط‌بانان موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ با پیشنهاد متناسب‌سازی حقوق پرسنل سازمان حفاظت محیط زیست و همچنین پیش بینی ۳۰۰ میلیارد تومان در جداول بودجه برای افزایش حقوق محیط بانان موافقت کرد.

 پس از موافقت اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد ۳ عضو این کمیسیون سمیه رفیعی، رحمت الله نوروزی و محمد رشیدی مبنی بر الحاق یک بند به تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۱ به منظور متناسب سازی حقوق کارکنان محیط زیست، اعضای کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ نیز با قاطعیت آرا با این پیشنهاد موافقت کردند.

بر اساس این پیشنهاد، حقوق و دریافتی پرسنل سازمان حفاظت محیط زیست هم تراز سایر دستگاه‌ها خواهد شد و همچنین ۳۰۰ میلیارد تومان هم در جداول بودجه برای افزایش حقوق محیط بانان پیش بینی شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار